Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tommy je sice ještě malý, ale už ho potkala spousta zlého. Otec ho před časem opustil a nedávno mu tragicky zahynula matka. Nyní se o něj starají prarodiče. Jednoho dne se do jejich londýnského domu vloudí chlapcův otec, využije chvíle nepozornosti chůvy a Tommyho unese. Odveze ho ke své bývalé milence a přemlouvá ji, aby nadále žili ve třech jako rodina. Mladá žena nakonec souhlasí, ačkoli v hloubi duše ví, že nejedná správně nedokáže totiž odolat své touze po lásce a kouzlu roztomilého dítěte. Štěstí však nelze vybudovat na lži a přetvářce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

HanaM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že zážitek to byl silný. Kamarádky naplánovaly filmový večer - polil mne studený pot, když jsem zjistila, že výběr filmů padl na nějaký film od Rosamundy. Nejprve holky našly Lovce mušlí, ale pak se jim zalíbil název ještě trhlejší - Divoký tymián. Čtyřicet minut jsme sledovaly setkávání jakéhosi padoucha s jeho hloupoučkou přítelkyní, to se však prokládalo ještě divnějšími záběry dvou starších mužu, kteří neustále říkali nějaká životní moudra. Dále jsme to nevydržely a film vždycky asi po deseti minutách posouvaly. Pokaždé ta přitelkyně brečela a jednou dokonce omdlela. Film je asi jen pro silnější povahy. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době dávám -odpad- ... jsem alergická na německé romantické filmy, kdy každý hrdina vlastní zámek, je ředitelem přinejmenším zlatého dolu a hrozně trpí nad ztracenou láskou ... brrr ()

Reklama

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Za svůj život jsem už přečetla opravdu hodně knih různých žánrů, ale tahle byla skutečně unikát. Nic příšernějšího jsem opravdu nezaznamenala, na film jsem se jen tak zběžně koukla nejspíše už z té nostalgie a utvrdil mě v mém přesvědčení, že nemám ráda divoký tymián. I když ta ubohá květina za to nemůže ()

Vivian odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk (resp. žena) si občas rád pustí nějakou jednodušší podívanou, u které se dá vypnout mozek, podívanou s pohlednými lidmi, krásnými stylovými interiéry a působivými exteriéry a prostoduchým příběhem bez složitých zápletek a náročných dialogů... Ale co je moc, to je moc! A Divoký tymián už je fakt moc. Hlavní hrdinka je tak hloupá, že nejenže se s ní jako divačka nedokážu ztotožnit, ale neustále mě svou tupostí rozčiluje. Mužští představitelé jsou taky zoufalci, alespoň ten klaďas mohl být pohlednější, aby člověk té holce trochu záviděl... O příběhu a zápletce snad ani nemá cenu mluvit, něco takového by vymyslela čtrnáctiletá holka, která v osmičce propadla, protože četla pod lavicí harlekýnky. Včetně těch neskutečných dialogů (kterým ještě "pomohl" neumělý překlad - například "vyčistit si nos" namísto "vysmrkat se" - školácké chyby). Takže romantiku z prostředí anglického venkova jo, ale Divoký tymián tedy fakt ne, ten se opravdu krutě nepovedl, a propadá se tímto na samé dno filmové tvorby. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama