Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Bingham se po dvacetiletém pobytu v Americe vrací domů, aby převzal dědictví po své tetě. Zapůsobí na mladičkou Sophii, která se do něho zamiluje a namlouvá si, že jsou jejich city oboustranné. Není to však pravda. Michael již před svým odchodem do Ameriky miloval Sophiinu matku Karen, která se pak vdala a ovdověla. Po jejich setkání se ukazuje, že ani jí není Michael lhostejný. Když se to Sophie dozví, dojde mezi ní a matkou k hádce a Sophie odchází za dramatických okolností z domova (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi budu první a jediný, kdo napíše něco pozitivního k tomuto předvídatelnému, nudnému a trapnému filmu z ráje snů. Divím se jen, že když už má někdo alergii, vůdči takovým typům filmů, i přes to je asi stále na nich tak závislý, že je neustále nucen je sledovat. Proč tedy dávat odpad? Když už shlédnu tři takové filmy a nelíbí se mi, a přesto se neubráním na další zírat stále znovu asi je někde chyba jinde, než v těch filmech. Připadá mi to, jako, že chci být in a kůl a proto skouknu kousek a odstřelím film, abych zapadnul mezi elitu filmových pokrit-kritiků. No a teď můj názor k filmu. Michael ač starší pán, mi připadal jako sympaťák a hlavně byl pozitivní i když dost flirtoval, kde nemá. Jako zkušený tatík v letech si to mohl odpustit a měl jen štěstí, že stará láska nerezaví. Film pobavil a přál bych si mít taky nějakou tu tetu. Třeba se někdy nějaká objeví a vzpomene si na mne. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za dva dny jsem viděl podobné filmy tři. Se zatnutými zuby jsem je vydržel od začátku až do konce a výsledkem je 3x odpad....Dá se říci, že tyto příběhy jsou opravdu bláznivé a podle naprosto stejného mustru. Už po 10 minutách je jasné, jak to dopadne a občasné nechtěně humorné situace, při kterých jsem se hystericky chechtal na hodnocení nic nezmění... ()

kissilen odpad!

všechny recenze uživatele

Nevidela som to síce úplne od začiatku, ale pretrpela som až do konca. Asi po piatich minútach som vedela, ako to skoncí, kto sa s kým dá do kopy, kto je ten zlý a že je to určite nemeckej tvorby... No ak má niekto rád také romanticke sra.ky, tak klobúk dolu... ()

Reklama

Reklama