Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Láska ve hře (E55)

(epizoda)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher: Liebe im Spiel (více)

Obsahy(1)

Milionář z Nového Zélandu si po prodělaném infarktu pronajme zámek na anglickém venkově, kde se chce zotavit. Jeho přítelkyně zde začne splétat klubko intrik, v němž rozpoznat pravou lásku nebude zrovna jednoduché...
Amanda a Julian sú spolu iba krátko, avšak nemajú pochybnosti o tom, že práve teraz prežívajú šťastie. Keď však Julianov bohatý strýko Hugh volá oboch na svoj vidiecky dom, ktorý zničila búrka, neváhajú. Amanda si však výborne rozumie s Hughovým synom Petrom. To sa však nepáči Elizabeth, Julianovej matke, ktorá by rada videla v Julianovi nástupcu po svojom bratovi Hughovi. Intrigy však ešte zďaleka nemajú konca... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Ceberus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděno na pozadí při hraní karet s babičkou, která autorku miluje. Odpad to určitě není, v rámci žánru je to standardní výkon, jen to prostě není můj šálek kávy. Začíná to běžnou telenovelskou zápletkou ála "Luku, já jsem tvůj otec", většina příběhu je dopředu čitelná a končí to samozřejmě tím nejtypičtějším možným způsobem pro tento žánr. [SPOILER] Nedovedl jsem si představit, jak se může pozitivně obrátit situace, kdy jednu osobu odváží sanitka po otrávení smrtelnou (!) dávkou léků a zároveň druhá osoba umírá v křečích právě na ty chybějící léky. Mno a najednou střih a oba jsou vyléčení - hotovo, vyřešeno. 😂 ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No zase tak špatné to nebylo, abych to hodnotila "odpadem". Musíme také mít nějaké filmy pro relaxaci, abychom u toho nemuseli myslet. A to je jeden z nich. Je to romanticky zamotané se zajímavým koncem. Víc se k tomu nedá říci. Ale stejných, ne-li horších blbin, přichází k nám z USA a tomu "odpad" nedáváte. Tak jak to vlastně je ? ()

Reklama

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase panství podobné místo a opět zamotaná láska rodinné trable, Pietr zjistí kdo je jeho otec v leze do zelí Julianovi a začne si s Amandou ,a aby toho nebylo málo Vivian začne žárlit na Elizabeth člověk ten film ma vcelku rchle přečtený možná kdyby se ujal filmu někdo jiný mělo by to uspěch i když ty příběhy jedou pořád dokola věřím že jeden mě ohromí. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší komentáře a hodnocení jsou od lidí, kteří filmu dají "odpad" a vzápětí dají 5 (slovy pět) hvězd filmu "Sex ve městě". A není jich málo. Mimo jiné ten film je krásná ukázka povrchnosti, anglické snobské povrchnosti. A Pilcher? Ta má z filmem pramálo společného, ale to vás pravděpodobně nezajímá. Pilcherka je spisovatelka, která napsala knihu a ža ji nějaký scénárista přetvořil ve svůj obraz a ve svůj zisk, za to ona nemůže ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama