Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Sen jednoho léta (E56)

(epizoda)
  • Rakousko Traum eines Sommers (více)

Obsahy(1)

Profesorka umění Samantha žije se svým manželem Jasperem na rodinné usedlosti. Po dvou potratech se jejich manželství ocitá v krizi a Jasper navrhuje vzdát se usedlosti a od základu změnit život, aby zachránili svůj vztah. Mezitím se Samantha během letních univerzitních kurzů seznámí s mladým Frankem Millerem, který se do ní zamiluje. Samantě je sice sympatický, ale nic víc. Jenže pak se dozví, že manžel prožil aférku, která nezůstala bez následků, a on se teď chce rozvést... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmyslný název, šílení herci, strašná hudba a krásné protředí. Takhle nějak bych definoval Sen jednoho léta, prostě další cípovina která má ale konečně pořádnej konec a žádnou sračku, teda ona to sračka je ale ne tak hrozná. Jo navíc jsem chvíli myslel že si to ústřední dvojice rozdá, to jsem ale naivka. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že koukám na další epizodu doktora z hor a hle, byl to sen jednoho léta. Filmový bože, zač mě trestáš? To už snad vážně nešlo natočit najivnější film. 1* - 10% ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášt skvělý trhák to samozřejmě nebyl,ale jeden z mála romantických filmů z této platinové edice u kterých jsem vydržel až do konce.=30% žádná hrůza ani děs to opravdu zase nebyla. ()

allegria odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi do poloviny filmu jsem věřila, že to bude jeden z těch "lepších" od Pilcherové. Ale co mě opravdu vytáčí, když se bez jakéhokoli přechodu začnou hlavní postavy chovat a jednat jako idioti, jeden nesmyslný zvrat za druhým, a ty malicherné důvody k tomu, aby v jednom okamžiku změnily svůj život a osud i těch druhých, aby to vzápětí zase vzaly zpět, a tak pořád dokola... No, čeho je moc, toho je příliš. ()

Reklama

Reklama