Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Cornwallská romance (E64)

(epizoda)
  • Německo Der Himmel über Cornwall (více)

Obsahy(1)

Charlotte se vrací se svojí dcerou Grace do míst svého mládí. Chce navštívit svou dávnou lásku Jamese, který je i Graceiným otcem. Grace je nadaná klavíristka a potřebuje peníze na studium na konzervatoři. Během pobytu v matčině rodném kraji se Grace zamiluje do Morrise, jenže je tu háček – Morris je zasnoubený s Jamesovou dcerou Lilian. Lilian navíc onemocní leukémií a Morris ji proto nechce v této těžké situaci opustit… Grace se nakonec rozhodne věnovat Lilian kostní dřeň, a zachrání jí tak život. Po roce je Lilian zcela vyléčená a s Morrisem chystají svatbu. Jenže pak si uvědomí, že Morris miluje Grace a s ní se chce oženit jen z povinnosti… (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdo si pustí německou televizní produkci podle románu Rosamundy Pilcher, nemůže čekat nic jiného, než co přesně tenhle film nabízí. Lásku, trochu nesnází a šťastný a taky správný konec. Žádné drasťáky ani nepřístojnosti, žádný vzruch. Všechno je umírněné a téměř podle Gutha Jarkovského. Takové pohlazení po duši, které je občas potřeba, jako hrnek čaje v otlučeném hrníčku po babičce. Filmařsky i scénáristicky je to samozřejmě nejhorší neinvenční spotřební zboží, ale jsou dny, kdy se to hodí. Tři hvězdy dávám za bezchybné naplnění mého očekávání i daného žánru. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak píše rikitiki. A tak jsem k tomu i přistupovala. Romantickej, přeslazenej, kýčovitej výplach. Měla jsem přesně na tohle chuť. Po všech těch nakládačkách, je to příjemná změna na dobrou noc. A hlavním lákadlem byl samozřejmě Florian, který je mým velkým oblíbencem. Tady je ještě klučina, co musel někde začít a rozhodně ještě neví, jak bude úspěšný. Má široký záběr a to velmi oceňuji. Výborný hudebník, herec, scénárista, režisér a ještě velmi pohledný a sympatický. ()

Gezi94 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi vidět půlku filmu a hned mi bylo jasné,že to je příšerná romantická slátanina.Musela jsem se při těch v uvozovkách dojemných scénách smát. ()

Reklama

Reklama