Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


A najednou to byla láska (E69)

(epizoda)
  • Rakousko Und plötzlich war es Liebe (více)

Obsahy(1)

Julii, upřímné dívce žijící v Londýně, se náhle zhroutí svět. Přistihne totiž svého přítele a zároveň obchodního partnera Billa s jinou ženou. Jullie se rozhodne odjet za matkou na venkov. Juliina matka Laura žije s postarším lordem Frederikem a brzy se mají brát. Julie se u matky zamiluje do Frederikova správce Nicholase. Toho před pěti lety za skandálních okolností opustila žena, Frederikova dcera Emily, která právě teď přijíždí na otcovu chystanou svatbu. To rozvíří poklidný venkovský život - a na povrch vyplouvají vášně, žárlivost i staré nenávisti… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemecko je svetová veľmoc tej najgýčovejšej romantiky, čo len môže spatriť svetlo obrazovky. Naivné, hlúpe, namyslené a tradične korunované neskutočným happyendom (20 minút tlapkaní po rameni, usmrkaných gratulácii a slzavých objatí). Dvojitá svatba za 0% ()

Sista 

všechny recenze uživatele

jednu hvězdu si to zaslouží, protože i když mě bolelo v krku jako čert, tak sem se musela smát:) ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší fór filmu byl, když hlavní hrdinka přistihla svého partnera s kámoškou in flagranti, tak on jí odpověděl: " nevysvětluj si to nějak špatně". To je vynikající reakce! Skvělá hra do autu! Asi jako kdyby jí řekl, že mu zašívá roztržený poklopec a vlastně o nic nejde..nebo že je to instalatérka a ztratila na pohovce hasák a tak ho zrovna spolu hledají...Fakt dobrý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama