Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seržantka Becky odjíždí na dovolenou za rodiči do Cornwallu. Netuší, že konečně pozná svého vlastního otce a najde i svého budoucího životního partnera. Ve frontě na lístky do londýnského divadla se seržantka Becky Mooreová ze Scotland Yardu setká se sympatickým mladíkem. Becky odjíždí na dovolenou za svými nevlastními rodiči Heather a Stewartem do Cornwallu. Ví, že je dcerou matčiny sestry Rose, která před lety zemřela, Heather s manželem si po její smrti vzali Becky k sobě. Matka jí však konečně prozradí, kdo je její vlastní otec. Charles Archibald, za kterého byla Rose provdaná, po smrti Rose odjel do Japonska, kde pobýval dlouhých dvacet let. Nikdy se Becky neozval. Nedávno se ale vrátil na své panství a založil centrum japanologie. Becky informace šokuje a vyčte rodičům, že jí to měli dávno říct... Majitel místního pivovaru Edgar Penfold se svěřuje své známé Lauře, která pracuje pro Archibalda, že jeho podnik je na pokraji krachu. Kvůli dceři Jennifer ho však nechce prodat. Edgar odjíždí na služební cestu a v pivovaru, v němž zůstala jen jeho dcera, vypukne požár. Syn Laury a tajemník Charlese Archibalda, William Evans, přijde Jennifer utěšit. Při tom mu z kapsy vypadne japonský talisman, který později najde místní policie. Jennifer se William líbí a nabízí mu účast v pivovaru s tím, že by jim v budoucnu mohl patřit. Ale William se považuje jen za jejího kamaráda a odmítne... Policie zjistí, že pivovar zapálil neznámý žhář. Vrchní inspektor Scotland Yardu volá Becky, že v Cornwallu je v poslední době až příliš požárů, a chce, aby se pokusila žháře nalézt. Becky se od místního seržanta Cliftona dozví, že na místě byl nalezen japonský talisman... Becky se vyptává rodičů na matčinu smrt. Její vlastní matka Rose spáchala sebevraždu. Napsala své sestře Heather dopis na rozloučenou a zmínila se i o dopisu pro Becky, ale ten se nikdy nenašel. Becky podezřívá Archibalda, že by mohl mít podíl na matčině smrti, a rozhodne se záhadu dopisu vyřešit... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

už mi nevadilo to anglické stolovanie milion metrov od domu kdesi v záhrade, kde nesmú chybať jahody a hrozno, ka kde pijú čaj ktorý určite vychladne , lež sa dostane z kuchyne na stôl, tentokrát ma sklamali herecké prejavy Sandritterovej a Becka :( ()

marrjaana odpad!

všechny recenze uživatele

německý romantický filmy nesou dobrý, to je pravda, ale v tomhle se teda předvedli(no spiš nepředvedli) zatím je to to nejhorší co sem od našicj západních sousedů viděla ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Středa odpoledne, venku prší, zapínám televizi a na obrazovce spatřím kouzelný kraj posetý zelení, lemovaný útesy, vonící mořem. Seržantka Becky se dozvídá, že její rodiče jsou adoptivní, že otec po sebevraždě matky odešel do ciziny, navíc muž, do něhož se cestou do městěčka zamilovala je podezřelý ze žhářství(a také z toho, že má jinou). Becky natáhne svůj luk a vystřelí (dělá nějaká japonské umění), vítr si hraje s jejími světlými vlasy. Středa odpoledne, venku stále prší, ale ta hodina a půl v prosluněném Cornwallu mi zlepšila náladu, samozřejmě nechyběl happy ending(svatba, nalezený otec, usvědčený žhář...). Zasloužená *. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Když se na to podíváte při jiné činnosti současně - a hlavně jakožto na parodii, tak je to vážně legrace a film si můžete i užít :-D Hlavně ten dabing oněch ad absurdum dialogů je vážně pecka ;-)) Jinak je to samozřejmě kýč na čtvrtou, malebná krajinka, všechny postavy sympatické až to tříská o zeď, herecké umění á la školní divadelní přípravka,předvídatelný děj, stokrát omletá hudba atd... A ještě doporučení pro ty, kdo vybírají do takovýchto filmů obsazení: že vyberete blonďatou Němku, které vyčešete z těch jejích zplihlých pěti chlupů přiblblý kudrlinkový, rádoby romantický účes, ještě neznamená, že tímto bude neodolatelná, tahle se k tomu mladšímu kocourovi vůbec nehodila ;-) ()

Reklama

Reklama