Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Rodný statek (E65)

(epizoda)

Obsahy(1)

Mladá zahradní architektka Vivian se po letech vrací do Cornwallu, kde její otec pracuje jako správce statku lorda Ravenshursta, jehož staršího syna Sama dříve milovala. Je tu ale ještě jeho druhý syn Taylor. Na statku Trevenah v Cornwallu žijí manželé Sam a Margaret, kteří mají dva syny. Taylor, dobrák a poctivec, řídí s otcem provoz statku, zatímco starší Sam, hazardní hráč a sukničkář, žije v Londýně, kde sice pracuje v bance, ale kvůli jeho četným neřestem mu jen narůstají dluhy. Když už neví jak dál, dá svým věřitelům do zástavy rodný statek… Margaret je na cestě k notáři, kde má podepsat závěť, v níž odkazuje Taylorovi statek a Samovi londýnský byt. Cestou ale náhle umírá na infarkt. Na Sama tlačí věřitelé víc a víc, a tak se Sam vydává na rodný statek, aby se ho pokusil získat pro sebe. Oba bratři se tak tvrdě střetnou: nejen o majetek, ale také o lásku mladé zahradní architektky Vivian, kterou oba znají od dětství… (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo je to vše to samé furt bohatství panství dědictví atd, ale tady se mi hrozně zalíbila Ivonne jako Vivian nwm proč ale je to tak, od začátku předvidatelné ale asi zatím nejlepší od Rosamunde. ()

Miguel 

všechny recenze uživatele

A za tou hvězdičkou si stojím . . . ukamenujte mě :-) , sám bych se asi taky ukamenoval. Ale proč ? Kdo nic nečeká, nemůže být zklamaný. Psát cokoliv o obsahu těchto filmů je stejné jako nosit dříví do lesa aneb kdo viděl jeden , jakoby znal všechny. Tak proč ta hvězdička ? Za kameru, která podle mě stojí minimálně o dvě úrovně víš, než u podobných filmů. Nikdy bych nevěřil, že to někdy řeknu ale slušně odvedená filmová práce ()

Reklama

Reklama