Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Ve víně je láska (E105)

(epizoda)

Obsahy(1)

Playboy a bohatý dědic vinařství je donucen spolupracovat na prodeji vína s mladou obchodnicí. Postupem času se však do sebe zamilují, ale stále před sebou skrývají tajemství. On své dluhy ze sázek a ona svou nemocnou dceru, kterou vychovává její rodina... Hannah přijíždí po dlouhé době zpět do Anglie. Hraběnka Kate chce, aby dala do pořádku její vinice. Cestou zabloudí a narazí na závodníky v autě. Zpozoruje vítěze a mladou Tessu, která mu padne kolem krku. Pak jede na hrabství, kde je ubytovaná a seznámí se s Kate. Sedmnáctiletá Tessa je těhotná. Její matka Jessie si bude brát Nicka. Tessa ho nenávidí. Později jde k lékaři. Je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Hannah se seznámí s lidmi, se kterými bude pracovat. Pak je jí představen Jonathan, kterého má zaučit. Zná ho. Je to ten muž, co vyhrál závod. A je to Katin synovec. Vtom za ním přijde Tessa. V objetí spolu odcházejí. Je totiž její kmotr, ale Hannah si myslí, že je to jeho přítelkyně. Hannah zjišťuje, že vína se prodávala přes Nicka, kterému odváděly až příliš z výtěžku. Tessa řekne své matce o těhotenství. Ta to nakonec nějak vezme a bude ji podporovat. Nick připomíná Jonathanovi jejich dohodu. Stále mu půjčuje nějaké peníze. Nick za to chce vinařství. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mal som chuť dať ešte jeden bod dole za to "ničnerobenie" vo vinohrade a za evidentnú peronospóru na listoch ale ako kulisa k tomu sentimentálnemu príbehu to snáď stačilo. Príbeh bol sladký ako mlade vínko od Páľavy.  Tak ako sa Rosamundu  patrí. :) ()

Moiraine odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je špatný i jako odpoutání od reality. Naivnost se vcelku od filmů podle Rosamunde Pilcher musí čekat, ale tady si někdo očividně myslel, že divák je idiot. Všichni jsou dost nesympatičtí a podle všeho neví jak myslet. Chtěla jsem jenom tupě zírat na obrazovku na cokoli, co poběží v televizi, ale asi by bylo lepší hypnotizovat zeď. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Překvapivě nevybočuje ze zajetých linií. Někdy se ukáže akceptovatelný herecký výkon nebo příjemná tvář, tady je toho ale pomálu, snad jen B. Wussow. ()

Reklama

Reklama