Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily po smrti otce zjistí, že nebyla jeho biologickou dcerou. Nevychází s nevlastní matkou a nedaří se jí ani v práci. Její svět je vzhůru nohama. Jednoho dne se jí do rukou dostane starý dopis, který před padesáti lety napsala mladá Američanka své velké lásce, a Lily se rozhodne jejího vyvoleného najít... Lilly Parkerová je dcerou bohatého vydavatele časopisu Country Lady. Ten se po smrti své manželky znovu oženil s výrazně mladší ženou Norou a Lilly prožila posledních pár let mimo domov. Nyní se vrací do Cornwallu na otcův pohřeb. Kromě smutku ze smrti otce ji čeká nepříjemné překvapení. Její otec totiž krátce před smrtí změnil závěť, protože mu jeho druhá žena Nora předložila test DNA, že Lilly není jeho dcera. Zklamaný z nevěry své milované ženy se rozhodl, že Lilly může po jeho smrti získat buď milion liber, nebo práci v jeho vydavatelství, kde však nebude mít žádná privilegia a začne od píky a zároveň může doživotně bydlet ve svém rodném domě. Lilly je zklamaná. Vůbec si nedovede představit, že by její matka byla otci nevěrná a navíc má přeci jeho oči a bradu. I některé povahové vlastnosti mají společné. Nora nechala udělat test DNA z vlasů, které našla v jejím kartáči na vlasy. Nora doufá, že si Lilly vybere peníze a odchod, ale Lilly si vybrala práci a bydlení. A to i k nelibosti svého přítele lorda Erica Teaguea. Ten má sice titul, ale Lilly netuší, že k tomu má i velké dluhy. Eric doufal, že za pomoci Lillyina dědictví se jich zbaví. Nora si nenechává ujít příležitost k tomu, aby Lilly dělala zle a tak Lilly musí začít v rubrice, kde bude jejím úkolem odpovídat na dopisy čtenářek. Mezi množstvím nezodpovězených dopisů najde i jeden neotevřený. Je zhruba padesát let starý. Čtenářka Grace Turnerová řeší dilema, zda má zůstat s mužem svého srdce Davidem Trewynem v Cornwallu, se kterým se seznámila na brigádě na sklizni jahod,  nebo se má vrátit do New Yorku, kde na ni již čeká její přítel. Má si vybrat mezi dvěma muži a žádá redakci o pomoc, které se jí však nedostane. Lilly se rozhodne, že Grace najde, aby zjistila, jak její příběh pokračoval. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

bobo7171 odpad!

všechny recenze uživatele

nechapem ako moze niekto dovolit vyrub stromov pre vyrobu papiera na tak ubohe, totalne srackove scenare, knihy a poznamky ako je toto.... zakazte Pilcherovu a jej podobne a zachranite podstatnu cast svetovych lesov !! ()

allegria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale musím trochu vylepšit skóre v hodnocení tohoto snímku. Pilcherová pro mě nikdy nebyla lákavá, až v posledních dvou letech se v některých filmech podle její předlohy přistihnu, že se mi to opravdu líbí. V těžké době je červená knihovna balzámem na životní bolesti, ovšem neplatí to vždy. V tomto filmu ale je na co se dívat, a přiznám se, přestože jsem věděla, jak to dopadne, pozornost a potěšení z podívané mi vydržela až do konce. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Rosamunde se nám tentokrát pustila do příběhu košatějšího, takže místo milostného trojúhelníku nám nabídla dokonce jakýsi pětiúhelník. Na závěr nás dokonce překvapila možností, že to dopadne trochu jinak než dle klasických šablon, což se zčásti i stalo, protože jedna postava se nám polepšila s takovou rychlootáčkou, že se divákovi ani nestačily protočit panenky. Ale jinak klasika. Takže, vypnout mozek, zalehnout k televizi a buď usnout nebo to dokoukat. Jako vždy. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama