Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Rackové ve větru (E31)

(epizoda)
  • Německo Möwen im Wind (více)

Obsahy(1)

Chirurg David a dcera stavebního podnikatele Jane se měli brát, krátce před svatbou však zemřel ženichův otec a zanechal synovi jen obrovské dluhy. David zjistil, že jedním z největších věřitelů je jeho budoucí tchán, který chce kvůli Davidově finanční situaci překazit svatbu, a dokonce Davida připravit o rodinné sídlo. Vydrží láska dvou mladých lidí tak těžkou zkoušku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Stanley 

všechny recenze uživatele

"...Vydrží láska dvou mladých lidí tak těžkou zkoušku?" - O tu bych se nebál, ale zda tak těžkou zkoušku vydrží nervy každého trochu rozumně uvažujícího diváka, tím bych si tak jist nebyl. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice stále podle stejné šablony-setkání, vzpomínky, tajemství, trauma, láska, překážky, ale nakonec všechno dobře dopadne. Tak hrozný to není, dívat se na to dá a hlavně ty krásné přírodní exteriéry prostě nemohou být za odpad! :) Pokud je tohle za odpad, tak pro jihoamerické romantické telenovely chybí možnost záporného hodnocení... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divácký zájem a kvalita filmu nemusejí nutně spolu korespondovat. Tento film tak nízko hodnocený více než stovkou zdejších uživatelů musí mít velké množství diváků, jinak by německá televize, která takové snímky točí na běžícím pásu, finančně vykrvácela. Dívá se na ně hodně lidí, kteří se stydí svůj kladný postoj k tomuto žánru projevit, aby nebyli považováni za primitivy. Je to oddechovka, která si na nic nehraje, jen si tak plyne. Herecké výkony tomu odpovídají. Jak to dopadne, poznáte už na začátku, takže při louskání ořechů na vánoce se zabavíte. Kdo čeká akci, či erotiku, bude zklamán. Když už jsem to dokoukala, musím konstatovat, že tato limonáda není nejhorší chuti, je trošku přeslazená, ale dá se konzumovat. Nechápu, proč ti, kdo dávají odpad se na to dívají a přidávají tím televizi na sledovanosti. Je to všude stejné, o co není zájem, zanikne časem samo. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak smutná je sebedestruktivita scénáristů, kteří s klidem přirovnají odpornou buchtu k sonetům od Williama Shakespeara?? Tak předvídatelný konec snad nemá ani Beverly Hills 90210! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama