Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taková to byla velká láska - než zjistili, že jsou sourozenci! Co bude dál?  V malebné středoanglické krajině žije půvabná dcera vesnického kováře Vicky. V létě se seznámí s Tomem, vnukem majitele panství, který u dědečka tráví prázdniny před závěrečnou zkouškou na vysoké škole. Při procházkách po kraji se mezi mladými lidmi zrodí láska, ani jedna rodina však jejich vztahu nepřeje. Dokonce i Vickyina matka Toma odmítá, má k tomu však pádný důvod - jako jediná ví, že ti dva jsou nevlastní sourozenci! Zdá se, že romance nemůže skončit dobře. Nebo snad existuje ještě nějaké další tajemství, které by mohlo ovlivnit osud milenců? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tyna31 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano...Rosamunde nezklamala....tohle je totální blbost, i když si myslím, že se to dalo čekat. 0,01% za ty rozkošný anglický domečky:):D P.S.: Asi tak po deseti minutách filmu řikám, že to budou sourozenci...HA...a byli...:D ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Zcela vážně prohlašuji, že i takové filmy jsou potřeba. Předem víte, že to dobře dopadne. Předem víte, jak to dopadne. Lidi se tam mají rádi. Nikdo nikoho nepodřezává. Žádné exploze netrhají těla na kusy. Vicky se dostane Tomovi. Jsou chvíle, kdy divák přesně takový slaďák potřebuje. ()

Reklama

Reklama