Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Druhá šance (E18)

(epizoda)
  • Rakousko Die zweite Chance (více)

Obsahy(1)

Na farmu Liz Hortonové přichází mladý muž, Miles Brandon, a žádá o místo správce. Milesův otec je velvyslancem, ale on se nechce stát jeho nástupcem, rád by se „postavil na vlastní nohy“. Lizina dcera, novinářka Julie, mu od začátku není lhostejná, ale ona ho považuje za hledaného zločince a vyčítá matce, že ho přijala. Julie se při reportáži na dostizích seznámí s Wickem Martensem a zamiluje se do něho. Ačkoli o svém idolu nic neví, chce si ho vzít. Wick se její matce nelíbí, mnohem raději by jako životního partnera své dcery viděla Milese, ale Julie trvá na svém... Do Liz je zamilovaný rybář Garry, který žije s dcerkou Francies v nešťastném manželství. Liz si ale myslí, že o ni už Garry nestojí, protože nepřišel na smluvenou schůzku… (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podivným zjištěním mi bylo, že Rosamunde Pilcher s takovým podivným německým filmem je z Anglie..bohužel - ale spíše bohu dík o takovéto "skvosty" světové kinematografie nikdo normální nejeví zájem - kromě Rakousko-Německých producentů.....jak žalostné a vypovídající za vše. Velikou záhadou pro mě je JAKTO, ŽE TA ŽENSKÁ ŽILA PO TAKOVÉM PÁDU ZE SKÁLY?? Scénář je opět stejně de**ntní jako v předchozích dílech a o předvídatelnosti ani nemluvím... ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normální lidé mají zájem o americké skvosty. Kde se setkáváme: Velikou záhadou pro mě je JAKTO, ŽE po deseti ranách z pětačtyřicítky do srdce se ještě doplazil k nepříteli a zabil ho?? A při pádu se zachránila pravděpodobně proto, že nevyrůstala na Proseku anebo na Povelu ()

Reklama

Reklama