Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Útesy lásky (E30)

(epizoda)
  • Německo Klippen der Liebe (více)

Obsahy(1)

Romantický příběh podle Rosamundy Pilcherové má tentokrát zápletku takřka detektivní. Majitel londýnského nakladatelství Ben je v něm náhodou vystaven krizové situaci v kabině malého letadla a po přistání se seznamuje s neodolatelnou June. Vášeň, jíž vzplane, přiměje Bena opustit Londýn, nakladatelství i přítelkyni Rebeccu a uchýlit se na venkov, kde s June prožije tři nezapomenutelné dny. Pak ale zjišťuje, že jeho nová láska je manželkou muže, s nímž se na venkově spřátelil. A ten se vzápětí zřítí z útesu a umírá. Byl to opravdu Ben, kdo z posedlosti zatoužil po přítelově smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny filmy vzniklé dle povídek Rosamundy Pilcher si ode mě zaslouží 1 hvězdičku. A to proto, že jsou všechny úplně nádherně stejné a vždycky, když zapnu telku a jde tam takový film, tak aniž bych věděl co to je za film, tak IHNED uhodnu, že jde o Rosamundu. Typické znaky: úžasná příroda (zpravidla blízko moře), bohatí krásní lidé, monumentální panství, milostný trojúhelník, zvrat (smrt, sebevražda, vražda, nehoda - většinou automobilová a další), a většinou závěrečný happy-end. Filmy Rosamundy si prostě zaslouží tu jednu malinkou hvězdičku, možná za tu naivnost a nebo právě za tu průhlednost, každopádně zaslouží. :-) ()

Susperian odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrácenost. Ne, že bych to paní Pilcher přál, ale na hrubý pytel, hrubá záplata. Takže 100 x znásilnit bandou černochů a snad začne psát trošku objektivně. ()

Reklama

Reklama