Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele heyda k tomuto seriálu (4)

Spící tygr (1995) (E07) 

Pro mě osobně jeden z mála malinko vyčnívajících filmů na povídky Rosamundy Pilcher. Zhlédnul jsem tento film úplně náhodně a kromě toho, že hlavní představitelka je fakt pěkná a hlavní představitel sympaťák nejen výzorem, ale i stylem života, tak se povedl i dabing a chvílemi jsem se i zasmál. ()

Útesy lásky (1999) (E30) 

Všechny filmy vzniklé dle povídek Rosamundy Pilcher si ode mě zaslouží 1 hvězdičku. A to proto, že jsou všechny úplně nádherně stejné a vždycky, když zapnu telku a jde tam takový film, tak aniž bych věděl co to je za film, tak IHNED uhodnu, že jde o Rosamundu. Typické znaky: úžasná příroda (zpravidla blízko moře), bohatí krásní lidé, monumentální panství, milostný trojúhelník, zvrat (smrt, sebevražda, vražda, nehoda - většinou automobilová a další), a většinou závěrečný happy-end. Filmy Rosamundy si prostě zaslouží tu jednu malinkou hvězdičku, možná za tu naivnost a nebo právě za tu průhlednost, každopádně zaslouží. :-) ()

Nad oblaky (2005) (E62) 

Další Rosamunda, která vyjimečně v tomto filmu vyniká alespoň těmi letadly, proto 1 hvězdička k dobru ;-) ()

Rodný statek (2006) (E65) odpad!

Jednou se to dalo vydržet, ale úroveň filmu no comment. ()

Reklama

Reklama