Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele Ashar k tomuto seriálu (9)

Bouřlivé setkání (1993) (E01) 

Rebeka přesto, že měla šíleně zmalovanou pusu, také stojí za zmínku.Celý film stojí za zmínku. Samozřejmě Rosamunde opět nezklamala. Romantika, zápletka, krásné prostředí a hezcí lidé. A hlavně láska vítězí! Už jsem si myslel, že se děj odehraje na Ibize, ale nakonec se vše zase přesunulo do starého nám známého Cornwallu. Když nechtěla Rebeka jednoho příbuzného, myslím Eliota, kterého prokoukla, podlehla nakonec druhému příbuznému Jossovi, to aby geny a majetek zůstaly v rodině. A pak z takových rodin vznikají kinderhajzli s anglickým rodokmenem, geneticky pokřivení lordi, zdegenerovaní jak pekingští pinčli. ()

Ráj snů (2003) (E48) 

Asi budu první a jediný, kdo napíše něco pozitivního k tomuto předvídatelnému, nudnému a trapnému filmu z ráje snů. Divím se jen, že když už má někdo alergii, vůdči takovým typům filmů, i přes to je asi stále na nich tak závislý, že je neustále nucen je sledovat. Proč tedy dávat odpad? Když už shlédnu tři takové filmy a nelíbí se mi, a přesto se neubráním na další zírat stále znovu asi je někde chyba jinde, než v těch filmech. Připadá mi to, jako, že chci být in a kůl a proto skouknu kousek a odstřelím film, abych zapadnul mezi elitu filmových pokrit-kritiků. No a teď můj názor k filmu. Michael ač starší pán, mi připadal jako sympaťák a hlavně byl pozitivní i když dost flirtoval, kde nemá. Jako zkušený tatík v letech si to mohl odpustit a měl jen štěstí, že stará láska nerezaví. Film pobavil a přál bych si mít taky nějakou tu tetu. Třeba se někdy nějaká objeví a vzpomene si na mne. ()

Zimní slunovrat (2003) (E51) 

Také nejsem stará babka ale romantická duše a film se mi líbí. Mimochodem ani u jejích filmů nepletu, nežehlím ani nešiju! ()

Dokonalé štěstí (2012) (E109) 

Zde souhlasím s Ivetou234. Jsou lidé,kteří mají tyto romantické filmy rádi. Kde vidíme měřítko pro hodnocení míry umění?Pro někoho jsou slátaniny a nablblý filmy, typu kdy akčňák je neprůstřelný, kam střelí zasáhne cíl, skvělé umění. Pro jiného zase hnusný a přemrštěný vtipy, jsou skvělou zábavou a řechtá se cizímu neštěstí. Také umění? Nebo plno krve, všichni zemřou brutální smrtí a za strašných muk? Je toto snad umění? Pro lidi, kteří ještě neopustili řecké arény, které vyměnili za film, taková romantika není. Prosím hodnoťte si svoje blbiny a nedávejte odpad filmům, kterým nerozumíte. Jak by jste potom snášeli fakt,že my, kterým se romantické filmy líbí, bychom začali všechen ten odpad řeckých arén hodnotit jak si zaslouží! ()

Otázka cti (2013) (E115) 

Rivalita mezi rody může zničit mnoho krásných vztahů. Naštěstí láska opět vítězí .Je to vtipný romantický příběh, jen mi tu chyběl nějaký kinderhajzl na převýchovu. K Poutnici: většina odpadníků se na tyto filmy vůbec nedívá. Automaticky to odstřelí, aby měli počty. Většinou jsou to pitomci, co si hrají na zkušené kritiky. Jistota, že jsme inteligentnější než ostatní, je povážlivá už proto, že ji s námi sdílí tolik pitomců. ()

První nebo druhá (2014) (E121) 

Musím oponovat, tento film nebyla klasická Pilcherovka, jak zde hodnotí Freddy. Jennnifer je velmi hezká a milá slečna, která se jeví jako takový ten vyčůránek, co z chlapů tahají peníze. Hledá únik z finanční krize, kterou nám vůbec neobjasnila a tak jsme si ani nebyli schopni udělat představu, jaká vlastně je. Vzhledem k tomu, že Stevemu velmi a zištně pomáhala, děj směřoval k tomu, že Steve skončí v náruči Cory, která se mi ale vůbec nelíbila. Zato rodiče od Steva byli skvělí a dobře se vzájemně dobírali. Co dodat? Velmi jsem se pobavil a dávám plný počet i za ty starší, co tomuto žánru fandí, jen nemohou bodovat, protože nemají počítač, nebo internet, nebo obojí. Je jich velmi mnoho a věřím, že by takovéto filmy posílali do červených čísel, kdyby bodovali. ()

Síla lásky (2015) (E126) 

Zoe byla hrozně vtíravá a za každou cenu chtěla ulovit chlapa. Bylo to veselé a romantické. Dávám plný počet, myslím si, že musím trochu vyrovnat skóre. ()

Hledá se chůva (2018) (E146) 

Rosamunde nám trochu měkne, ta zápletka mi připadala tak trochu odbytá, mohla být víc dramatičtější a delší. Autista mohl být také trochu lépe zvládnutý. Moc jsem mu to nevěřil. Také mi tam chyběl nějaký ten kinderhajzlík. Jinak film pobavil, hezká příroda a koně. Film doporučuji pro romantické duše. ()

Reklama

Reklama