Reklama

Reklama

Kázání

(festivalový název)
  • Velká Británie The Sermon
Krátkometrážní / Horor / Romantický
Velká Británie, 2018, 12 min

Obsahy(1)

Mladá Ella (Molly Casey) žije v izolované církevní komunitě na anglickém venkově, kde její přísný otec dělá kazatele a všechny nutí dodržovat přísná pravidla. Drogy, homosexuální láska, krádeže a mnoho dalších hříšných věcí zde nemají své místo, jenže co když se mu i všem ostatním vzepře právě jeho dcera a to dosti nevybíravým způsobem? (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já moc na ty pobožné kousky a kecy nejsem, ale rozhodně jsem chtěl dát tomuto krátkometrážnímu kousku šanci. Není to vyloženě špatná podívaná, ale taky to není nic víc než obyčejný průměr. Izolované komunity, pobožné kecy, homosexuální láska – to není nic pro mne, za to pořádné mordy – jo tak to mám rád. Jen škoda, že tady toho kromě blití moc neuvidíme – pořádnou odplatu bych si raději představoval nějakým pěkně krvavým masakrem, když už má jít o hororový kousek… ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

A teraz si predstavte že si takýto film pozrie mladučká lesba zo strednej školy v štátoch nacistických, povedzme z oblasti Bible belt napríklad z Arkansasu a pekne chuderka diskriminovaná otrávi všetky heterosexuálne svine na škole...značne ironický komentár ale tento brainwashing o zlých bububu náboženských komunitách ktoré odsudzujú homosexuálnych nadľudí je už jednoducho otravný...inak natočené viac ako dobre, škoda že polovicu príbehu tvorí príhovor amerického pastora. ()

Reklama

Reklama