Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (52)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se...Bohužel mi to příjde jako obrácený odraz v zrcadle oproti Narcos: Kolumbie...To co už víme, akorát s jinými herci...Jediný, kdo mi tu příjde uvěřitelný je Michael Peňa...Ještě to nemám dokoukané, tak si nechávám prostor...Poslední dva díly se pěkně rozjeli a byli nejlepší...Na mém hodnocení se, ale nic nemění...Za mě 70% ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mexickej fuške oproti tým kolumbijským chýba, je nabušené adrenalínové tempo (hlavne v úvod sa nie a nie rozbehnúť) a nejaký ten humor. Mimo to je to ale Narcos ako si ho pamätám - hmatateľná špina podsvetia, zástupy po zuby ozbrojených cabronov a ich nebezpečných chlebodarcov a nerovný boj mužov zákona proti skutočnej moci reprezentovanej drogovými peniazmi. Kým to bude takto vyzerať, bude ma to baviť vždy. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsem čekal na čtvrtou sérku Narcos...až ji zrušili a místo toho udělali nový seriál (a smlouvy s tantiémy mohou začít nanovo). A ačkoliv mi trvalo skoro rok se prokousat na konec (těch super seriálů pořád přibývá a přibývá), jsem s novým směřováním seriálu velice spokojen a za pár měsíců si rád vpálím druhou sérii. Ihned po ohlášení castingu jsem si nějak nedovedl představit Michaela Peñu v takto vážné roli a nutno říct, že až do konce jsem si na to nezvykl, nicméně Diego Luna je naprosto skvělý a přeji mu zářivou budoucnost (a že ho díky Star Wars Rogue One seriálu čeká). Sečteno a podtrženo, seriál si drží svou velkou kvalitu, jde pouze o to, jak vám sedne dějově. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narko trafikanti v jiné zemi (než Kolumbie). Stejné ambice a cíle, trochu jiný dojem. I když tvůrci kolumbijské série jsou stejní i v Mexiku, odlišnost postav i zemí je znatelná. První dva díly nic moc (nějaké nové pravidlo?), potom už se to chytá. Chápu, že původní Narcos mělo svou specifiku a hlavně Pabla. Ale v mexické sérii vizuálně skoro zmizelo násilí a sex snad úplně. Jen ta zvířecí inteligence je všude podobná. Kdybych ale neviděl Narcos, tak by hodnocení bylo v plné palbě. Uvidím, co řekne druhá řada. Překvapivé bylo taky to, že agenti DEA v Mexiku byli téměř bezbranní, proti svým kolegům v Kolumbii. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě lokality se v Narcos vlastně téměř nic nezměnilo. Pořád je to stejně kvalitní (díkybohu), dějově zajímavé, herecky výborně obsazené, pořád to krásně vypadá, pořád to má fantastickou znělku a celý hudební doprovod, pořád je to sympatické, dokonce dorazí i Pablito... Jsem tedy velmi spokojen a na druhou sérii se velmi, velmi těším. Narcos opravdu patří k tomu úplně nejlepšímu, co v současné době vzniká a Mexiko rozhodně není výjimkou. Místo agenta Peňy přišel herec Peňa a toho já mám docela rád, navíc mu vážná role perfektně sedla, stejně jako Diegu Lunovi. Strašně se mi líbí, že to prostě neumí nudit a hluchá místa tady prakticky neexistují. 75%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Když bankovní úředník ráno odváží dceru do školy, říká, že tentokrát vezmou „Magnum“ a nasedá do Ferrari 308 GTS. Pojem „Magnum“ použil z důvodu, že s Ferrari 308 GTS se proháněl i Tom Selleck v seriálu Magnum (od r. 1980). (Morrello)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „No Se Ha Dado Cuenta“ od Roberto Jordana. Ve 34. minutě hraje „La Calandria“ od Pedra Infanteho. (Duoscop)

Reklama

Reklama