Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Zajímavosti (46)

  • Alejandro Edda, který v seriálu hraje Joaquína Guzmána přezdívaného El Chapo, se byl podívat na soudní proces se skutečným drogovým bossem. [Zdroj: eurozpravy.cz] (Duoscop)
  • Jeden ze členů štábu Carlos Muñoz Portal, který pátral v Mexiku po vhodných lokacích pro natáčení, byl nalezen zavražděn. Společnost Netflix zvažovala, zda bude v Mexiku natáčet. (morgos)

Narcos: Mexiko - Série 2 (2020) (série) (S02)

  • Carlos Muñoz Porta, který pracoval v produkci seriálu a vyhledával vhodná a zajímavá místa na natáčení, byl 15. září 2017 nalezen zavražděný. Jeho mrtvola, provrtaná několika střelami, ležela v autě odstaveném na prašné cestě nedaleko mexického města Temascalapa. Nebylo vyloučeno, že vražda má nějakou spojitost s místními drogovými gangy. (rublik05)

Narcos: Mexiko - Camelot (2018) (epizoda) (S01E01)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „No Se Ha Dado Cuenta“ od Roberto Jordana. Ve 34. minutě hraje „La Calandria“ od Pedra Infanteho. (Duoscop)

Narcos: Mexiko - Nepřátelská území (2018) (epizoda) (S01E02)

  • Písnička, která hraje v 19. minutě, je „El Mariachi“ od Loli Beltrán. Ve 29. minutě hraje „Yuriria De Mis Amores“ od Gabriela Allendeho. Ve 31. minutě hraje „Baker Street“ od Gerry Raffertyho. Ve 35. minutě hraje „Hold The Line“ od Toto. (Duoscop)

Narcos: Mexiko - Los Juniors (2021) (epizoda) (S03E03)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Taxi ¡Solo Como en el Cielo! los Chicos No Lloran“ od Los Shains. Během přestřelky na oslavě hraje „Enjoy The Silence“ od Depeche Mode. (Duoscop)

Narcos: Mexiko - Kmotr (2018) (epizoda) (S01E03)

  • Jeden z ozbrojenců střežících marihuanové pole má ve výzbroji „praotce“ všech útočných pušek – německou útočnou pušku Sturmgewehr (StG) 44. Sturmgewehr byl zaveden do výzbroje německé armády během roku 1943 a vyráběl se až do konce II. světové války. Ve službě byl až do začátku 60. let u východoněmecké Volkspolizei. (dickens)

Narcos: Mexiko - Kmotr (2018) (epizoda) (S01E03)

  • Písnička, která hraje na diskotéce, je „Pop Muzik“ od M. Ve 31. minutě hraje „Dame Amor“ od Chila Escobeda. Z jukeboxu hraje „Presente Y Pasado“ od Chila Escobeda. (Duoscop)

Reklama

Reklama