Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série dějově po smrti Felixe Gallarda, kdy jsou na vrcholu bratři Arellanové z Tijuany, ale přeroste je pán nebes Amado Carillo Fuentes, který je prakticky hlavním hrdinou této série a kdy hoši ze Sinaloi se teprve zbírají ze dna. Skvěle namixovaná akce, dějiny narkobyznysu a politiky v Mexiku za mne za pět hvězd. Nejlepší mexický Narcos. Škoda, že závěrečné díly trochu ztrácí tempo a že má nějak moc prostoru utrápený agent Walt, ale i tak brilantní šachovnicová atmosférická partie. Dějově se to ke konci sice kryje se seriálem Prcek (2017) , ale i tak zpracováno lépe a za více peněz. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačilo si pustit posledních 10 minut předchozí série, kde je hezky všechno sesumírovaný a neměl jsem za celou dobu problém v postavách. Druhá polovina série sice trochu ztrácela tempo, ale za mě to byla nejlepší série z Mexika. Zůstal styl vyprávění ze všech předchozích Narcosů, takže vypravěč, prostřihy na autentický záběry - bez toho už bych si tenhle seriál nedovedl představit. Agent Brolin a jeho tým tentokrát neposrali úplně všechno, ale skoro všechno, takže všechny kartely měly dostatek času ukázat, co v nich je. Jediný, co mi sem nesedělo, byl příběh mexickýho strážníka, který pátral po sériovým vrahovi mladých holek, bylo to jak z jinýho příběhu. Za zmínku stojí to, že nejlepší dva díly této série režíroval Wagner Moura. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Como estas, cabron?"  Veľmi som si obľúbil tento seriál, napriek neustálemu porovnávaniu s Narcosom.  U mňa sa mu tento seriál minimálne vyrovnal. Poznám tie postavy a tešil som sa na nich. Občas sa aj v tejto sérii objaví môj obľúbený Pacho, ale táto séria je skôr o vzostupe a páde Amada-pána nebies. Veľmi dobrá postava a výborne zvolený sympatický herec. Trocha kritiky predsa len dám, pretože seriál má viacero liniek a tak to silné postavenie Amada, ktoré si vybudoval, tu nevidíme v takej miere, aby si divák povedal, že prezývka Pán nebies mu naozaj sedí. Dejová linka v ktorej mexický policajt hľadá vraha bola tiež fajn a skvele zapadla aj keď s drogami a kartelmi súvisí len okrajovo. Radosť mi robil aj Chapo, vždy keď sa objavil bolo o akciu a zábavu postarané..."Že vraj ste narkobarón!!?" , "Nie, nie ja som farmár..." "A čo pestuješ?" "Fazuľu a kukuricu..." V závere je jasné že "farmár" Chapo to má namierené poriadne vysoko a dúfam, že vznikne aj 4. séria, kde si ho poriadne užijeme. Adios cabrones...100%. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tretej, pravpodobne poslednej, sérii Narcos Mexiko niet veľmi čo vytknúť. Sem sa dostali asi už len tí skalní fanúšikovia Narcos "projektu", ktorí vedia, že nemôžu očakávať šialene akčný dej podobný pôvodnému Narcos. Mexiko skrátka nie je Kolumbia, bolo/je to tu o dosť viac chaotické a tento chaos zvládli tvorcovia aj do tretice bravúrne. Postavy sú zahraté bravúrne a veríte im každé slovo, atmosféra, podkreslená výborne vybranou hudobnou zložkou sa vám doslova dostane pod kožu a mnoho krát si určite poviete "kurva, tak tam by som fakt žiť nechcel". Každá jedna linka bola zaujímavá, aj tá Victorová. Tá ma možno bavila najviac. Dúfam, že Narcos bude v akejkoľvek podobe pokračovať aj v budúcnosti. Príbeh El Chapa by nebol vôbec zlý nápad. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle série je mega našlápnutá. Doslova akce za akcí. Už tu není tolik drsných mexikánských keců jako předtím, tady se pořád střílí olovo. Netflix solidně zainvestoval. Na druhou stranu je škoda, že už tu není tolik reálných záběrů jako dřív. A absolutně se mi tady nehodí vypravěčka. Ne, že by mi vadil ženský hlas, ale třeba kdyby vyprávěl ten agent, tak to by znělo mnohem víc přísněji. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Taxi ¡Solo Como en el Cielo! los Chicos No Lloran“ od Los Shains. Během přestřelky na oslavě hraje „Enjoy The Silence“ od Depeche Mode. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje píseň „Lost In My World“ od Los Dug Dug's. (Duoscop)

Reklama

Reklama