Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Waltova tajná mise se zvrtne. Amado se po třech měsících za mřížemi dostane na svobodu. Policista Victor z Juárezu pátrá po pohřešované dívce. (Netflix)

Recenze (7)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned od začátku "trojky" se začíná hodně z ostra a bez zbytečného okecávání. Už podle prvních not je vcelku jasné o co a koho tady půjde, bude to výhradně o tom, jakou cestou se bude celek ubírat. Vše se nese nadále v trochu poklidnějším rytmu předešlých epizod Narcos Mexico, strhující epizody s Escobarem jsou zatím stále o něco výš. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší pauze mezi sériemi dalo docela práci zavzpomínat kdo je kdo. Jako úvodní díl série to ovšem nemělo chybu. Nečekal jsem hned v úvodu takový obrovský přísun akce a ani několik zásadních zvratů a úmrtí. Nechci si hrát na proroka, ale kvalit Kolumbie se zřejmě ani v této sérii nepřiblížíme. I tak má Narcos Mexiko své kouzlo a přináší svůj drogový vesmír, kde je radost trávit čas. Nenapadá mě nic zásadního, co bych vytkl. Po všech stránkách krásná práce a těším se na další díly. [83 %] ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Práve keď som dobehol všetky zameškané seriálove resty sa dozviem, že vyšla nová séria jedného z najlepších seriálov všetkých čias. Teda aspoň jeho, o trošičku slabšieho, bráška. Rozbeh skvelý, ako býva pri Narcos zvykom, uvidíme aký príbeh čaká týchto našich sympaťakákov. ()

Reklama

Reklama