Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3 (2021) (série)


Los Juniors (S03E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kartel ze Sinaloy zareaguje na neuspokojivé vyjednávání s Arellanovými o nákupu pozemků. Andréa se dál zabývá takzvanými narkojuniory. (Netflix)

Recenze (10)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režie Wagner Moura. V úvodních titulcích se mihla tato informace a tím pádem se dá předpokládat, že o zábavu je postaráno. A přesně tak to dopadlo. V duchu "starých dobrých" Narcos Escobara plyne i tenhle díl. Moc se nemluví, moc se nepřemýšlí, horké hlavy tasí zbraně a inferno může začít. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Pozvolnější, nikoli ani zdaleka nezajímavý, úvod, kde jsme si mohli vychutnávat kumulující se napětí mezi kartely, které vygradovalo k naprosto šílenému finále. Vypadá to, že po období vzájemné tolerance nám odstartovala pravá drogová válka. Vskutku úžasná série plná skvělých postav. Jediná dějová linka mě nenudí. Krásná práce, která je navíc po technické stránce vybroušena k dokonalosti. [88 %] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Taxi ¡Solo Como en el Cielo! los Chicos No Lloran“ od Los Shains. Během přestřelky na oslavě hraje „Enjoy The Silence“ od Depeche Mode. (Duoscop)

Reklama

Reklama