Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3 (2021) (série)


Poslední tanec (S03E08)

(epizoda)
  • USA Last Dance

VOD (1)

Obsahy(1)

Mučení na Alexe nezabírá, a Walt proto mění taktiku. Andrea prochází finanční záznamy související s Hankem a stranou PRI. Amado si dělá plány do budoucna. (Netflix)

Recenze (8)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád vysoký standart, zajímavé charaktery a pomalu se to jako celek sune do zřejmě opět velkého finále, ale prostřední díly opravdu neoplývají ničím spektakulárním. Jen velmi dobře odvedné řemeslo s více či méně napínavými několika důležitými momenty a teontkrát zde opět i trocha dějepisu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Docela mě zaskočilo, jak pozdě vytáhli kluci na Alexe otřepanou metodu, že jsou ti jediní, kdo můžou jeho bráchu zachránit, když ho najdou dříve než Arellanovi. Vždyť to bylo to jediné, na co by mohl slyšet. Nikdy bych si nepomyslel, že jde udělat dojemný telefonický rozhovor mezi dvěma narcobarony, z nichž jeden je dokonce buzna. Chudák Pachito. Rozhodně jeden z nejsympatičtějších a nejcharismatičtějších buzerantů napříč filmovým i seriálovým světem. Jsme zvědavý, jaký osud potká Amada, který se pokouší z tohoto byznysu vycouvat a strávit zbytek života v ústraní s opičkou, kde budou pravděpodobně vyrábět míšence. Tentokrát hodně kecání, hodně telefonování, ale znovu jsem nadšený. [86 %] ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická vyplň pred finálovými epizodmi, tak by som aj ja chcel využiť tento priestor a vyplniť ho vďakou a rešpektom pre všetkých investigatívnych novinárov, ktorí majú tie gule postaviť sa zlu a informovať o tom aj napriek riziku, ktoré podstupujú. V spoločnosti je to dodnes veľmi nedocená obeta, , či už kvôli tomu, že sú skrátka otravní, alebo hlavne kvôli tomu, že sa pospolitý ľud nechá zmanipulovať politikmi, ktorým sa samozrejme ich práca veľmi nepáči. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, ide o výplň pred finále, niečo mi tam ale chýbalo, či už napínava prestrelka, alebo prevedenie hľadania brata. Možno je to aj tým že Arelladovci momentálne nič nerobia, len sledujú ako sa im rozpadá biznis. Každopádne som rád videl Felixa, aj keď len na moment. Trochu mi v sérii chýba dejová linka opioveho dedka zo zálivu, celá tá pašerácka trasa je mimo. ()

Reklama

Reklama