Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Félix slaví narozeniny, je mu 40 let. Připravují se ho navštívit všichni jeho spolupracovníci. Félix ale čeká na kolumbijského drogového bosse, se kterým potřebuje nutně mluvit. DEA sebrala doktora, který spolupracoval na mučení agenta v utajení.  Podaří se ho předat přes hranice spravedlnosti v USA. Felixova oslava začíná a je pojata velkolepě. Félix dostane jako narozeninový dar tygra. Hlavu mexického kartelu ale hryže něco jiného, jeho plazy mají finanční problémy a není jisté, komu lze věřit. Když na večírek přijíždí drogový kápo z Kolumbie, oba si promluví o obchodech. Félix chce vrátit zpět dvě stě milionů, co mu Kolumbijci dluží za převážení drog přes hranice. Kolumbijský šéf se ale pouze pousměje, pokud má Félix nějaký problém, klidně se mohou domluvit s někým jiným. Vypadá to, že Félix nepochodil, ten to ale bere pouze jako první varování, plánuje totiž celý kolumbijský prostor ovládnout. Walt s týmem pokračuje v únosech jako odvetu za přístup k agentům DEA. Chtějí další hlavu gangu, tentokrát naplánují přepadení v jedné z městských ulic, ovšem plán se nezdaří zcela a tak dojde k přestřelce. Celou akci navíc vidí civilista. Nakonec ale Walt a jeho tým mizí ze scény i s rukojmím. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolný rozjezd a postupná narozenová představovačka všech hlavních figur druhé série s pomyslnou třešničkou na dortu v podobě rozhovoru Pacha a Gallarda. Zatím spokojenost. Jede se na podobných notách jako v jedničce. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezbývá než souhlasit, že se tato série rozběhla mnohem svižněji, než tomu bylo v případě té první, což je vcelku logické, neboť do děje vstupujeme po významné vraždě agenta DEA, takže věci jsou ve velkém pohybu. V mnoha sériích jsem měl nahnuté, komu budu fandit, protože ať už Escobar nebo kartel z Cali - všichni to byli velcí sympaťáci, takže DEA nemělo mé sympatie automaticky. V rámci Mexika a divných mexických ksichtů mám ovšem jasno a tentokrát to vypadá, že budu fandit čistě "dobru". Opravdu moc hezky se vstoupilo do této série a máme ihned kupu problémů nutných k vyřešení a Félixovi hoří koudel u prdele více než obvykle. Vrcholem dílu bylo rozhodně závěrečných 15 minut, kde se udál důležitý dialog i krásně naplánovaný únos, který se nám zvrtl hned na několika místech. [80 %] ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narcos Mexico S01 končilo vraždou agenta Canamery a S02 začíná honem na pachatele a musím říct, že to začíná o třídu líp a daleko realističtěji než ustřelená S01E01. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v první epizodě jsme mohli vidět dokonce klíčový rozhovor mezi Felixem a buznou z Cali, za doprovodu mexické verze soundtracku z Rockyho. K tomu ještě ta finální akce, která se tak po "narcossku" zvrhla, ale na pohled byla o dost realističtější, než snad všechny přestřelky v první sérii. Jo, šlo by to. ()

Reklama

Reklama