Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

DEA má jméno, které potřebovala a plánuje zátah na Zuna, bohatého narkomafiána, který má navíc konexe v politice, jeho strýc bude zřejmě dalším mexickým prezidentem. Vyslýchaný muž, kterého postřelil utajený policista v nemocnici umřel, protože byla DEA příliš hlučná, o akci se dozví Miguel. Ptá se na vyšších státních místech, co se proti zátahům na území Mexika bude dělat. Ovšem nikdo se do obrany příliš nežene. Miguel tak přichází za Zunovým strýcem a po krátké debatě mu vysvětlí, že bez něj a jeho peněz, je Mexiko chudý vidlákov, a tak ho bude muset budoucí prezident chránit, pokud nechce řídit zemi v úpadku. Walt naplánuje únos Zuna, ten přijde na to, že před jeho vilou postává a drží hlídky auto, a tak z vily prchá k letadlu. Walt ale tenhle vývoj čekal, proto objednal pilota, který let stočí rovnou do Texasu. Zuno tak končí v rukou americké spravedlnosti. Kolem Miguela se začíná pomalu stahovat smyčka a bude třeba adekvátně reagovat. Pablo se má vrátit do Juarézu, nejdříve ale musí vyřešit staré sousedské spory, které končí krvavou přestřelkou, kterou Pablo přežije, jeho problémy končí a může se vrátit k práci pro Miguela. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Moc mi v Mexiku chybí nějaká výrazná postava, která by to celé svým šarmem táhla. Všechno jsou to takové menší postavičky v pozadí, takže není komu fandit a všechno je to taková koláž menších více či méně zajímavých situací. Tento díl byl takový ospalejší a utahaný. Řešily se hodně rodiny a podobné píčoviny na úkor byznysu. Zejména v první polovině se nic zajímavého prakticky neděje. Trošku to kompenzuje zvýšený výskyt ucházejících nahotinek. Vsuvka s bojem o čest mě totálně minula. Jediným cool momentem zůstává vynikající závěrečné převezení feťáka. [75 %] ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově ten únos (včetně přípravy a závěrečné realizace) se mi dost kurva líbil. Z Texasu ať už jsme pryč prosím, a hodilo by se víc scén s DEA, protože ty to zatím udržují v kvalitní rovině. ()

Reklama

Reklama