Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Félix vsadil celou svou budoucnost na jednu kartu. Musí přepravit obrovské množství kolumbijského kokainu do Mexika a distribuovat dál do USA. Nikdo nevěří, že to dokáže. Félix má k dispozici několik letadel, která plánuje kokainem naplnit a přepravit najednou. Walt do letadel umístil vysílačky a plánuje přepadení přímo při nákladu. Amado ale vysílací zařízení našel, rozhodl, že ho v letadlech ponechá. Félix se znovu sbližuje se svou ženou a prozradí jí, jak velký úkol před ním čeká. Walt vyrazí do terénu a s celým týmem nákladový prostor obklíčí. Zjistí ale, že zboží není kokain, celá jeho jednotka je na místě rozstřílena. Walt a ještě jeden jeho člověk z místa prchají. Spadli rovnou do léčky, Amado věděl, že po letadlech půjdou z DEA, a tak nechal do jednoho umístit falešné zboží, které chtěli agenti zajistit. Po krvavé popravě pak naložil poslední letadlo. Félixovi se podařil obrovský tah, zajistil si tak velkou budoucnost. Kokain ve skladišti ještě nechá částečně přerozdělit mezi plazy, aby zahojil jejich rány a jasně dal Kolumbijcům najevo, jak bude přerozdělování v Mexiku nově vypadat. DEA akci, kterou navíc provedla na vlastní pěst po ukončení celého programu, zkrátka podělala. Walt končí přidělen někde v Sacramentu a na všechny, kterým slíbil pomoc ze strany USA, se jeho vedení vykašlalo. Félix děkuje Amadovi, bez něj by nikdy takového úspěchu nedocílil. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série, kter už se svojí koncepcí vlastně poněkolikáté opakuje a tedy nechává diváka defacto imunním a tak nějak nezúčastněným celé této akce. Posledních několik dílů už se vlastně těším, až to skončí. Pořád dobrá a napínavá filmařina, jen bohužel stále na jedno brdo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se akce protáčí na plné obrátky, protože ta jediná má potenciál držet pozornost diváků. Charisma v Mexiku totiž chybí na obou stranách zákona a je velmi obtížné komukoli fandit. Walt Disney napsal další zpackanou epizodu do análů DEA. Znovu se opakoval ten stejný scénář. Tvůrci si vás trošku povodí, někam naženou a poté vás šokují nečekaným zvratem. Na rozdíl od předchozího dílu - tento již působil vcelku uvěřitelným dojmem a ne jako čirá dramatizace. V drtivé většině dílů zcela chybí nějaký cliffhanger. Tento díl nebyl výjimkou a v podstatě by jím série mohla skončit, o to více jsem teď zvědavý, co si pro nás kluci připravili do příštího dílu. Očekávám, že do děje po delší odmlce promluví feministky a tlustý veselý strejda, který rád vaří a mohlo by zemřít pár postav, protože každý smrt přináší naději, že by se mohla na scéně objevit nová postava, která bude mít alespoň špetku charisma. [80 %] ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kladu si otázku, co to je v DEA za druh lidí.Celý život nasazují životy úplně zbytečně, dělají úplně zbytečnou práci s velice špatnými výsledky.I kdyby zatkli celý kartel, i kdyby zabavili veškerý kokain světa, přijde nový boss a vše jede znovu, protože dokud je poptávka, drogy se budou vyrábět a pašovat stále dál.Jediná možnost je drogy zlegalizovart, jenže tím by přišla spousta lidí o obrovské peníze.Fízlové, armáda, politici všeho druhu.Kde by pak braůli stovky milionů na své pošahané kampaně, kdo by pak bojoval o výnosná koryta?Protidrogové a organizovaný zločin jsou nejzbytečnější jednotky a nerozumím, co ty lidi k této práci táhne a proč ji vůbec dělají.Asi si taky vydělají slušný balík, který by za řízení dopravy neměli.Těm drogovým bossům nejse fandit, Félix je naprosto odporný, necharismatický chudák,ale nejde tu fandit ani fízlům, protože se tu chovají strašně hloupě a nelogicky.Nejdřív takové akce kvůůli zabitému Kikimu a teď tu postřílí 8!!!!!!!! pitomců z DEA a vše OK? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody hraje „Pistoleros Famosos“ od Carlos Y Jose, po ní následuje „The Passenger“ od Iggy Pop a po ní následuje „Cruz De Olvido“ od Chavela Vargas. Na konci epizody hraje „De Nada Sirve“ od Moris. (Duoscop)

Reklama

Reklama