Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

Narcos: Mexiko (2018) 

Solidní, ale zřejmě nejslabší Narcos. Prostředí Mexika je určitě lákavé, ovšem postavy nezajmou tak, jak předtím. Michael Peňa není Pedro Pascal a Diego Luna nemá charisma Escobara ani Kmotrů z Cali Cartelu a to je docela problém. Jediná šílená postava, která fakt baví je Rafa. Akce je spíše komorní než velkolepá a není ji bohužel moc, protože nikdo proti sobě pořádně neválčí jsou zde spíš osobité vraždy, které jsou sice detailně brutální, ale očekával jsem daleko víc. Mírné zklamání, ale na 4 to pořád je. 75% ()

Série 2 (2020) (S02) 

Není to tak úderné jako Narcos, ale pořád velká paráda. První řada nám představila vznik Mexického Kartelu a druhá řada nám ukazuje následující pád. Úvahy, filosofie a dialogy jsou velmi působivé, akce je o něco méně, ale když na ní přišlo, tak byla solidní a libilo se mi jak strhující a napínavé dokážou být pouhé rozhovory především mezi Felixem a Pachem. Platit zlatem budu nejspíš až ve třetí sezóně, která má podle všeho zajímavě našlápnuto. 8/10. ()

Reklama

Reklama