Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2018) (S01) 

První Narcos mě totálně odrovnal, tohle se mi s Mexikem nestalo. I tak to bylo VELKÝ a neumím si představit, že by to třeba někdo vzdal před koncem. Tihle lidi to mají fakt zmáknutý. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá série Narcos Mexiko se mi líbila víc, než ta první. Míň se tu řešilo psychologické rozpoložení jednotlivých postav a víc se šlo po principu a jemných nuancích narkobyznysu. Tvůrcům se podařilo dokonale pojmenovat příčiny Felixova návratu na výsluní i jeho pozdějšího pádu. Na ploše deseti dílů se mi jako fail jevila jediná dějová linka- ta s Felixovým řidičem, jehož osud se propojil s osudem členů rodiny Palma. Dopustil se chyby, za kterou by podle mě zaplatil nejvyšší cenu, tady ale dostal nepochopitelnou druhou šanci. Nad tím jsem káravě zvedal obočí, jinak to ovšem bylo dokonalý. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Ve způsobu vyprávění byl mezi druhou a třetí sérií výraznej rozdíl, a to bohužel i kvalitativní. Kdybych na to koukal s ročním odstupem, tak si toho možná ani nevšimnu, že jsem to ale vzal všechno jedním vrzem, tak jsem si minimálně po dobu úvodních tří dílů zklamaně říkal, proč důsledně nepokračovali v tom, co jim tak parádně fungovalo. Nakonec jsem si zvykl a znovu se do toho ponořil, protože třetí série disponuje jedním ohromným trumfem: popisuje období, kdy do sebe šly mexický kartely fakt brutálně a bez rukavic, což se za Felixe Gallarda, tedy na ploše prvních dvou sérií, nedělo. Takže trojka za mě celkově slabší, akční scény jsou ovšem jako z partesu a jen jsem obdivně hleděl na jejich realističnost. ()

Reklama

Reklama