Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Fred Latour je vzorný manžel, pozorný otec a starostlivý syn. Jeho rodina mu pripraví narodeninovú oslavu k jeho štyridsiatke, aby ho trochu rozptýlila od pracovných povinností. Pred oslavou sa vybehne prezliecť na poschodie do svojej izby. Chvíľu po tom však náhle vypadne z okna, svojím telom prerazí verandu a padne rovno pred oči svojich najbližších. Tri ženy tak ostanú jedinými svedkami nešťastia a čo možno napohľad vyzerá ako hlúpa nehoda, alebo nevysvetlená sebevražda, môže byť i vražda. (RTVS)

(více)

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Jsem spokojená.Předně mě potěšil slovenský dabing.Slováci umějí víc slovy vyjádřit emoce.Jinak seriál má vše akce,napětí.Příběh plyne tak nějak normálně.Bez stříleček,lítaček aut vzduchem,spousty ohně.Mě zkrátka sedl. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorá nezaujme svojou krimi rovinou, ani rozuzlením. Od Francúzov sme videli už aj lepšie a tento tak zapadá do priemeru. Zaujme ale skôr dvojicou neštandardných vyšetrovateľov, ktorých nekorektné postupy nie sú vždy spoločensky prijateľné. Hlavne ma však zaujal Michaël Abiteboul. Nevedel som, že Seth Rogen má v krajine galského kohúta dvojičku. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama