Reklama

Reklama

Princezna a dráček

  • Rusko Princessa i drakon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se princezna Barborka toulá tajnými komnatami hradu, nalezne magickou knihu. Ta ji přenese do říše zázraků plné nových dobrodružství a zvláštních stvoření. Barborka se spřátelí s roztomilým dráčkem, se kterým se vydá najít kouzelné zrcadlo. Právě to ji může spojit s její dávno ztracenou maminkou, která princeznu i krále kdysi opustila. Barborka je odhodlaná zjistit pravdu o své minulosti a vyřešit záhady celého hradu. (Fénix Distribution)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák je určený pre menšie deti, čomu je takmer všetko podriadené - od všemožných neónových farieb cez jednoduchú bezstarostnosť až po drobné postavičky, popri ktorých nesmie chýbať aj dráčik. Chýbal tu už len koník, alebo rovno poník a dievčatkovský animák by bol úplný. Pritom animácia je celkom pekná a navnadí na viac ako len jednoduché zámocké dobrodružstvo s čarami a rozprávkovým svetom skrytým v knižke. Nejak som nepochopil zmysel a konanie kráľa a záporáci v podobe kancelára a šaša sú viacmenej trápni. Humor je čisto infantilný a nestojí za väčšiu pozornosť - viacmenej iba rôzne pády a drgnutia. Celkovo beznápadité, jasne určené pre menšie deti. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mě byla ta animace podobná a ona režisérka natočila seriál Mášu a medvěda. Král a královna měly dceru Barborku jednou královna zmizela král se o dceru nechtěl starat tak ji dal rádcovi co se o ni taky nestaral. Barborka pak objevila v knize vchod do pohádkové říše (tam jsou jen mluvící draci, trpaslíci a králíkoslon na víc nebyly peníze) a tam se skamarádí s drakem a jeho otcem mezitím rádce s šaškem chce království tak se chce zbavit krále a Barborka chce najít matku. Je to hodně levné bez vtipů , příběh průměrný bez nějakých překvapení a každá postava až na draky a trpaslíky si zde zazpívá co na tom bylo tak zajímavého, že to šlo do kin je záhada . 40 procent ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Velmi hezky udělaná pohádka, která ale nemá humor, příběh a hlavně disponuje naprosto stupidním závěrem/nezávěrem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rozprávka z Ruska pre deti, ktoré ešte nemajú „x+9“ rokov, kde „x“ je väčšia ako jedna. Myslím, že to nie je potrebné viac komentovať. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto je čisto večerníčkovská záležitosť. Akože milé, pekné s celkom slušnými animáciami, ale je to ozaj určené pre tie najmenšie deti a aj tie väčšie by sa pritom zrejme nudili. To už nehovorím o dospelákoch. Taká rozprávková jednohubka na jedno použitie. 40 % ()

Reklama

Reklama