Reklama

Reklama

Stíny mezi námi

  • USA I Still See You (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desať rokov po obrovskej katastrofe sa Veronica (Bella Thorne) snaží žiť život ako normálna tínedžerka. Skutočnosť, že v jej meste sa neustále objavujú duchovia je už úplne normálna. Objavujú sa ako malé spomienky, ktoré nikomu neubližujú. Ale čo ak sa objaví duch, ktorý bude mať úplne iné ciele? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Do dvou třetin to tak nějak funguje, do poloviny to má atmosféru, ale pak to bohužel sklouzne do totálního (pod)průměru, a je to předvídatelné až hrůza. U tohohle filmu jsem si vzpomněl na Stmívání :-D Pointa je dementní a v rámci logiky nelogická a nesmyslná. nicméně není nic horšího, než když dobrý námět pohřbí scénář, nebo nescénář v podání pana rejžoséra, nebudu hodnotit, co bylo smrtí tohohle filmu. Jedinej reálnej moment byl, když na konci nemohla vylézt z vody chudinka. Asi jsem vyměkl, dám jednu hvězdičku :-D ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Znáte to, někdo řekne prvních pár vět, zaujme vás a protože mluví o něčem co vás zajímá a dává to smysl, posečkáte a chcete si ten příběh vyslechnout celý. Jenže s každým dalším okamžikem zjišťujete, že to celé vypráví zbytečně zamotaně, ale hlavně...najednou to celé nejenže přestane být zajímavé, ale už to nedává smysl, protože to nemá dobře vymyšlené a každou další větou popírá, co říkal na začátku. To je v kostce příběh scénáře tohoto filmu. Sledujeme přízraky, jakési otisky, které ve smyčce vykonávají nějakou činnost. Samozřejmě bez vlivu na hmotný svět, takže pokud by se vám nějaký přízrak například rozhodl vykálet na rohož, uklízet to nebudete i přestože to vykonává každý den. Jenže v průběhu filmu se pravidla změní...protože scénárista měl v hlavě srdceryvnou pointečku. Takže vy po onom dříve nehmotném lejně nejen uklouznete, ale dokonce zjistíte, co před skonem přízrak obědval. A aby toho nebylo málo...tentokrát se tam nevydělá přízrak vašeho souseda, ale bude to třeba zmrzlinář. Úvod byl dobrý a Speerovi se dařilo udržovat vcelku slušnou atmosféru. Jenže od poloviny už to bylo díky zmiňovanému pascénáři poněkud úmorné. Naplno se rozjela spirála smyslnedávajícností, takže i kdyby se režisér, zvukaři a ostatní filmotepci spolu i s Thorne na hlavu stavěli...ne. Asi ani kdyby Speer zakomponoval do soundtracku třeba Du Hast od Rammsteinů...nejspíš by mě v bdělém stavu neudržel. Přechod z nudný do ultradebilní proběhl tak hladce, že ani nevím kdy přesně, ale vydrželo to až do poslední scény. A přesně tak si budu celý tento film pamatovat. Umím si ale představit, že by se tohoto námětu chopil Tim Burton, vyspravil by scénář a stvořil vysoce stylizovanou krimi romanťárnu, které by ta naivita až přiblblost, mohla i slušet. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Docela to šlo...Nic moc jsem neočekávala a nakonec jsem byla příjemně překvapena...Osvěžující byla role Dermota, dlouho jsem ho v ničem neviděla...Celkem uvěřitelné...Trochu strašidelné...Žádná hitparáda, ale nenaštve jako mě dnes zhlédnutí movie "Destroyed" Hrůůůza...Stačí to na jedno zkouknutí...Lepší 3... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet, povedal by som že aj celkom originálny, avšak spracovaný skôr pre teen publikum, i keď určite je to vyššia liga ako napríklad televízny Ghost Whisperer. Máme tu niečo z Leftovers, niečo z Flashforward, čo by mohlo kdekoho navnadiť, avšak ďalej ako k jednoduchým vysvetleniam a jednému dejovému zvratu (ten je síce očakávateľný, ale má svoju logiku) sa nedostaneme. Má to však solídnu, relatívne temnú atmosféru, Speer a Fuchs sa celkom slušne pohrali s motívmi a Thorne a Mulroney si to, myslím, celkom pred kamerou užili. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Před několika lety došlo ve městě k obrovské jaderné katastrofě. K překvapení všech přeživších se na místech, kde lidé zemřeli, objevují jejich stíny. Jsou to tzv. duchové a lidé si na ně už zvykli, takže jim nepřipadají vzpomínky zvláštní, dokonce se o nich učí ve škole. Duchové nikomu neubližují, takže s nimi všichni tak nějak vychází. Jenže co když se objeví duch, který ublížit chce a může? Mě tenhle film moc bavil. Je to zase něco nového, takový koncept jsem ještě neviděla. Je to strašidelné a mrzla mi z toho záda. Finálové rozkličování pohnutek zlého ducha bylo famózní. Jen obsazení je špatné, Bella Thorne mi prostě nějak nesedla... Ale zbytek herců byl skvělý. Stíny mezi námi mohu všem milovníkům duchařin jen doporučit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Bella Thorne nosila během natáčení černou paruku. (ČSFD)
  • Natočeno podle knihy Daniela Waterse „Break my Heart 1,000 Times“. (Asmodin)

Reklama

Reklama