Reklama

Reklama

Stíny mezi námi

  • USA I Still See You (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desať rokov po obrovskej katastrofe sa Veronica (Bella Thorne) snaží žiť život ako normálna tínedžerka. Skutočnosť, že v jej meste sa neustále objavujú duchovia je už úplne normálna. Objavujú sa ako malé spomienky, ktoré nikomu neubližujú. Ale čo ak sa objaví duch, ktorý bude mať úplne iné ciele? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Do dvou třetin to tak nějak funguje, do poloviny to má atmosféru, ale pak to bohužel sklouzne do totálního (pod)průměru, a je to předvídatelné až hrůza. U tohohle filmu jsem si vzpomněl na Stmívání :-D Pointa je dementní a v rámci logiky nelogická a nesmyslná. nicméně není nic horšího, než když dobrý námět pohřbí scénář, nebo nescénář v podání pana rejžoséra, nebudu hodnotit, co bylo smrtí tohohle filmu. Jedinej reálnej moment byl, když na konci nemohla vylézt z vody chudinka. Asi jsem vyměkl, dám jednu hvězdičku :-D ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

3,5* bližšie k štyrom, ale štyri nedám, pretože ich dávam oveľa lepším filmom. Je v tom scifi prvok, je v tom postapokalyptický prvok, je v tom hororový prvok, krimi prvok a vlastne je to také komplexné, že ma to až bavilo. Príbeh na jednotku, spracovanie priemerné. Hudba a efekty nad úroveň filmov v podobnom rozpočte. B-čko ako vyšité, ale jedno z tých lepších. Mať tak k rozpočtu jednu nulu navyše a šíkovného režiséra napr. James Wana, mohol byť z toho trhák! ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Still See You" je v jadre podľa mňa celkom dobrým thrillerom. V prvom rade mám pocit, že prináša do sveta duchov trošku nový nápad. Alebo minimálne ja nemám pocit, že by som niekedy mohol byť vo svete, kde by ľudia mohli vidieť duchov na každom kroku, kde by ich sprevádzali počas dní, no ostali by len ako fragmenty spomienok. Možno sa mýlim, no pre mňa je to celkom originálny koncept. Takže to ma celkom navnadilo a bol som zvedavý, čo sa bude pod povrchom skrývať. Myslím si, že film má pár dobrých postáv a celkovo vie svoje nápady využiť celkom dobre. Kde by som však mal pocit, že by mohol byť silnejší je fakt, keby sa rozhodne viac na niektoré elementy sústrediť a možno mohol ísť trošku temnejšou cestou. Nechápte ma zle. Myslím si, že záverečné rozuzlenie nie je najhoršie, no neustále som z filmu mal pocit, akoby mal strach sa nás pokúsiť vydesiť nejako viac. Alebo keby nám viac dal možnosť byť medzi životom a smrťou. Tieto scénky pôsobia viac PG-13 než "R" a možno by to tomu filmu trošku pridalo. Aspoň podľa mňa. Bella Thorne je okey, no myslím si, že neponúka dokopy nič, čo by už vo filme neponúkla. Je perfektne fungujúcou herečkou, no občas mám pocit, že má problém predať svoju vlastnú osobnosť a urobiť zo seba niečo viac. Zloduch filmu je veľmi pochopiteľný. Nebudem prezrádzať viac o ňom, no je pravda, že má dobré dôvody na to, aby chcel svoje dosiahnuť. Celkovo je vo filme aj pár dobrých prekvapení a zavádzaní, no plne si človek uvedomuje, že niečo tam nehrá a snaží sa nejako rozlúštiť o čo ide. Len nie je to jednoduché. Preto sú tie rozuzlenia následne veľmi dobre spracované. Celkovo mám pocit, že je to film, ktorý by som osobne vedel odporúčať na pozretie. Aspoň raz. Možno som v minorite, ale nevadí. Ja som si sledovanie celkom užil. Hodnotenie: B ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šoustačková Bella Thorne v zajetí duchařských hologramů i holobrádků. Teď jde jen o to ztopořit úd nad jejím novým zástřihem a ztvrdnout (úžasem) z její neotřele nahozené barevné (vlasové) kreace a zaručeně pravých prsních implantátů. Krouživými pohyby se dá užít invenční jízda městem duchů, kterou rozhodně nelze brát za typický katastrofický film, nýbrž se před divákem postupně rozprostře originální detektivní příběh, který se dobere zářného vyvrcholení a solidně zamotá se žaludem. Režisér Scott Speer chtěl zažít s Bellou dvojnásobnou tvůrčí felaci a podařilo se. Bella kývla, poslušně klekla a bez výčitek "mítú" si uhnala opuchlé rty a ošklivě zapálený jazyk, protože svoji hereckou kreaci u kalhot plných tvůrčích duchů neodbyla. Na něco (fe)lačně výpravného nebyl čas ani finance, buďme rádi, že tvůrci zachovali střízlivý postoj a nalili všechny finanční prostředky do mnoha zajímavých i originálních vizuálních nápadů. Zdařilým se dá nazvat i zby(tně)lý casting, který Bella svými vnady nevyšoupla mimo dění, a hezky se stejnoměrně podělila o dobrou úroveň herectví. Mozaiku nevídaných nápadů s postupným vrstvícím se nánosem detektivního puzzle se podařilo udržet po celou dobu v zajímavých intencích, hezky to do sebe nakonec zapadlo. Zda ovšem byl přítomen nějaký nedodělek, to už není nutné pitvat. Tvůrci prokázali, že s Bellou jsou mimořádně potentní. 10/10 ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Duchařina křížená s thrillerem o zavražděných dívkách zní dobře, technologicky pojatí duchové "vytvoření" nezdařeným experimentem a opakující ve smyčce stále jednu scénu zní také dobře a Bella Thorne s gotickým vzhledem vypadá velmi dobře, ale nějak to celé nefunguje. Duchové jsou všudypřítomné stíny minulosti, kterých si už nikdo nevšímá (pokud zrovna netrpí pocitem viny), středoškoláci vyšetřují sériového vraha od náhody k náhodě a nikdo se ničemu nediví. Žédné napětí, žádné lekačky, žádná atmosféra. Neurazí, ale nezaujme, čirý průměr. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Bella Thorne nosila během natáčení černou paruku. (ČSFD)
  • Natočeno podle knihy Daniela Waterse „Break my Heart 1,000 Times“. (Asmodin)

Reklama

Reklama