Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Začněte s druhou sezónou a prožijte novou záhadu, když se Jackie (Janelle Monáe) ocitne na loďce uprostřed jezera, aniž by si vzpomínala, jak se tam dostala, anebo kým vůbec je. Pátrání po vlastní identitě ji zavede do samotného srdce Geist Group, nekonvenční wellness společnosti, jež stojí za kontroverzním programem Homecoming. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po první nudné řadě jsem si říkal,že druhou dávat nebudu,nicméně změna obsazení mě nakonec nalákala a navzdory všem předpokladům mě hodně bavila.Zkrácení o tři díly pomohlo,stejně jako to,že už se jen prázdně netlachá a konečně se tu něco děje a má to solidní spád.Janelle Monae pak byla pro hlavní roli dobrá volba...70% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekonalo, a s odchodem Julie a dalších herců přišel znatelný pokles v kvalitě. Pryč je také většina technických vychytávek, díky kterým byla první řada velmi originální. Druhá řada má sice jen pouze sedm dílů, ale příběh se v prvních šesti dílech hýbe dopředu opravdu velmi pomalu, a naopak přidává postupně různé odbočky v podobně flashbacků a postupně se propojujících časových linek, jejichž prolnutí nastane ve finálním díle, který sice vyřeší veškeré otázky, ale pachuť z předchozích šesti dílu už napravit nedokáže. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama