Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič kamionu utrápený nákladem, který veze. Cesta, která pravděpodobně vede k lepšímu životu. Lidské bytosti, s nimiž se zachází jako s prodávaným zbožím... Ve spotřebitelské společnosti, kde se každý člověk zaměřuje pouze na své potřeby, je snadné zapomenout na lidi kolem nás a dělat jen to, co vyhovuje našim vlastním zájmům. Toto je příběh mladé ženy Viktoriye (Michalina Olszańska), která všechno sází na hledání lepšího života. Od okamžiku, kdy se otevřou dveře kamionu, Viktoriya čelí kruté realitě obchodování s lidmi. Dokáže uniknout svému osudu? (EndyseQ)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Michalina Olszanská jako Viktoria, která se stane obětí obchodu s lidmi. Filmů o nucené prostituci jsem pár viděl, ale tento patří mezi slabší - dějová linka skoro minimální, poutavost vyprávění je přebušena mírou násilí, které je přestřelené a nereálné ( obchodníci s lidmi polovinu svého "zboží" generujícího zisk postřílejí raz dva jen tak) a zároveň paradoxně v tomto drsném tématu mají tvůrci problém se zobrazením jakékoliv nahoty. Portugalský film, kterému dám dvě hvězdy jen a jen za Michalinu. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Děsivé téma, o kterém se moc nemluví. Obchod s lidmi funguje ještě i dnes, ale v tomto filmu se dozvíte, jak fungoval v někdejším Portugalsku pod taktovkou ruských mafiánů. Hororovější než nejhorší horor, když si uvědomíte, že tahle hrůza je reálná. Filmařsky bohužel nic moc, ale je tam přece jen ta božská Michalina. ()

Reklama

Reklama