Reklama

Reklama

Hrnec medu

  • USA The Honey Pot (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svěží a velmi zdařilá komedie o excentrickém milionáři, kterému se podaří přesvědčit své bývalé milenky, že umírá. V této krimikomedii si milionář moderní doby Cecil Fox (Rex Harrison), inspirován svou oblíbenou divadelní hrou Lišák Volpone z počátku 17. století, naposled zavolá ke své smrtelné posteli své tři bývalé milenky. Ačkoliv jsou všechny ženy dostatečně bohaté, všechny mají dobré důvody si brousit zuby na jeho jmění. Princezna Dominique (Capucine), uvadající hollywoodská sexbomba Marle McGill (Edie Adams) i texaská milionářka, paní Sheridanová (Susan Hayward), se vydají na cestu, aby se rozloučily s údajně umírajícím Cecilem. Foxovým osobním sekretářem a gigolem, jehož úkolem je nalákat ženy na jeho sídlo, je William McFly (Cliff Robertson). Paní Sheridanová je však zavražděna, a na místo přijíždí inspektor Rizzi (Adolfo Celi). Tím však zvraty v ději zdaleka nekončí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Aky 

všechny recenze uživatele

Komu nevadí, že film je plný vtipných dialogů, espritu a vybroušeně formulovaných moudrůstek, že příběh je veden nepředvídatelnými zákrutami, kdo rád sleduje Rexe Harrisona v jeho nejlepších letech, kdo umí ocenit fundament divadelní hry, na němž je nadstavba filmu pevně usazená, tomu se tahle lahůdka musí líbit. Ostatní nechci urážet, ale dávám za 5. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Rex Harrison a Maggie Smithová v hlavních rolích napínavé detektivní komedie založené na klasické komedii Volpone. Není vůbec jisté, kdo je vlastně vrah, kdo je oběť a kdo detektiv... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Velmi rozvláčné zpracování hezkého námětu. 1) Zejména druhá polovina filmu je až příšerně nudná, což spravil rychloposun vpřed. 2) Ještě že tu byl 45letý Adolfo Celi (policejní komisař), můj oblíbený herec už od dob, kdy v Československé televizi řádil Sandokan a nezapomenutelný radža ze Sarawaku. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Když mi matka včera večer řekla, že budeme koukat na MGM na tuhle věc, nepřetékal jsem radostí, ale do toho křesla jsem si sednul. Ku podivu mě ten film nemilosrdně chytnul. Možná je 5* moc, ale za to překvapení si to rozhodně zaslouží. Perfektní zápletka s perfektním rozuzlením. Do konce jsem fakt nevěděl co je pravda a co je lež. Rozhovory s McFlyem a Foxem mě dostávali ze všeho nejvíc. Dokonalé dialogy. Navíc mladá a okouzlující Maggie Smith (v životě bych profesorku McGonagallovou nepoznal - to je btw ta stará bába z Harryho Potera). Takže rozhodně doporučuju. ()

Signore 

všechny recenze uživatele

Slušný scénář, (nejen na tu dobo) nápadítá režie, svěží a inteligentní dialogy a Rex Harrison předvádějící svůj vysoký standard ... Co více se přát?:) ()

Reklama

Reklama