Reklama

Reklama

Nenasytná

(seriál)
  • USA Insatiable
Trailer
USA, (2018–2019), 16 h 45 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Lauren Gussis

Hudba:

Julian Wass

Hrají:

Debby Ryan, Dallas Roberts, Irene Choi, Erinn Westbrook, Arden Myrin, Chloe Bridges, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Ariana Guerra, Carly Hughes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Šikanovaná dívka se rozhodne využít ke svojí pomstě soutěž krásy. Pomáhá jí diskreditovaný kouč, který si brzo uvědomí, že mu celá věc začíná přerůstat přes hlavu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi moje první i poslední dramedie - není to úplně můj šálek kávy. Je fakt že jsem viděla obě série a občas jsem se i zasmála u nějaké hlášky a nebo když odkazovali na Dextera... ale v celku propojení drama a komedie mi přišlo spíš trapné... v tomhle kontextu úplně... dokážu si aspoň částečnou zápletku představit úplně jinak zpracovanou, bez těch trapných momentů, násilně hozených LGBT postav a nesourodostí mezí první a druhou sérií, přičemž mi nakonec přišla lepší ta druhá. Možná nad tím moc přemýšlím, což se tady u toho asi nedá... ale byl to velmi divný zážitek. Jako drama, kde by byla hlavní hrdinka jasná od začátku by mě to možná bavilo i víc... ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla naprostá pecka. Hltal jsem všechny díly. Trošku mě teda zklamal ten konec, který zůstal tak trošku neuzavřený. Vlastně jsem doufal, že se nějak vyřeší ten hlavní milostný trojúhelník a že se nějak dají dohromady, takže to mě na tom trošku mrzí. Občas mě taky trošku štvaly obě hlavní postavy, ale to je známka toho, že to hráli dobře. Ona měla být egoistickou mrchou, která si jde tvrdě za svým i přes mrtvoly a on přehnaně zženštilý uřvaný trouba. Ale každopádně doporučuju ()

Reklama

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Uf, ty americké soutěže krásy. Dosledovala jsem obě dvě série, ale další už bych asi nedala. Bylo mi z toho v závěru docela zle. Nejdříve jsem to sledovala v domění, že půjde o nějakou pitomou komedii, jelikož tlusťošky ve filmech bývají zobrazovány jako ty kladné postavy, případně ukřivděné a napravené. Tady jde však o holku, co zhubne 30 kg díky tomu, že jí dal někdo pěstí do pusy a náhle vypadá jako top modelka... no dobře. Váha hlavní hrdinky, problémy s jídlem apod. se začnou v podstatě řešit najednou až v druhé sérii.  Nicméně mě celkem překvapilo, jakým směrem se začal seriál ubírat. Už pád Dixie z přívěsu mě zarazil a poslední díl první série úplně šokoval. U sledování druhé sérii si nejde nevšimnout podobnosti s Netflix seriálem TY. Až na to, že tam ve mně hlavní hrdina občas vzbuzoval až lítost, člověk by mu kolikrát až fandil (děsivé), kdežto tady tu holčinu jsem nesnášela celou dobu, odporně nesympatická, zlá, a naprosto nerozumím lidem okolo ní, proč by se o ni starali a zajímali po tom všem, co jim opakovaně ubližovala. Postava Boba Armstronga byla naopak moc sympatická a zaujal mě šokující vývoj vztahu Boba a Boba... který tvůrci ovšem zabili dřív než se mohl pořádně rozjet a během dvou dílů uvrhli jejich vztah snad do ještě větší nesnášenlivosti než na začátku. A to jako doprčic proč??? Za mě příliš překombinované, všechny postavy charakterově nestálé, zvraty sice nečekané, člověka to udržovalo v napětí, ale nelogické, vtipné to nebylo. Seriál byl prý po dvou sériích zrušen a určitě by to tak mělo zůstat. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Od prvního dechu skvělý rozjezd, ktrý bohužel vydržel jen do 4 dílu. Pak následuje brutální sešup dolů, ze kterého se už tento seriál zjevně nevzpamatoval. Vtipné hlášky a dějové zvraty se postupně rozmělnily v křečovité a nelogické zvraty, postavy se více a více zamotávaly do nesmyslných situací. Poslední tři díly první série už jsou jen bizardní snůžkou nesmyslů. Škoda promarněného potenciálu, možná jako film by to bylo lepší. Za mne 40% max. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Další přešlap a doklad toho, že Netflix bohužel nezvládá, aby kvalita jejich nových seriálů šla ruku v ruce s jejich kvantitou. Jako další rádoby komentář dnešní doby to selhává, vtipné je to tak z poloviny a nikdo z hlavních herců není schopen seriál táhnout. Navíc by tomu mnohem více prospěla sitcomová stopáž, se kterou by děj více odsýpal. Debby Ryan je fajn, ale hlavní roli v dramedii zatím nedává. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

  • V čase 7:00, když Patty (Debby Ryan) a její matka Angie (Sarah Colonna) jedou v autě a telefonují s Nonnie (Kimmy Shields), si můžeme na telefonu povšimnout času 1:07 PM. Později v čase 9:16 je však na hodinách teprve 1:02 PM. (danielsaf2)
  • V čase 36:30, kdy je Bob Armstrong (Dallas Roberts) ve věznici na návštěvě za kyberteroristkou Shelby (Emma Cadd), si později můžeme povšimnout rolety na okně za Bobem, která je v jednotlivých záběrech zatažená a vytažená. (danielsaf2)

Reklama

Reklama