Reklama

Reklama

Nenasytná

(seriál)
  • USA Insatiable
Trailer
USA, (2018–2019), 16 h 45 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Lauren Gussis

Hudba:

Julian Wass

Hrají:

Debby Ryan, Dallas Roberts, Irene Choi, Erinn Westbrook, Arden Myrin, Chloe Bridges, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Ariana Guerra, Carly Hughes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Šikanovaná dívka se rozhodne využít ke svojí pomstě soutěž krásy. Pomáhá jí diskreditovaný kouč, který si brzo uvědomí, že mu celá věc začíná přerůstat přes hlavu. (Netflix)

Recenze (28)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hodnotím výjimečně po první epizodě, protože víc jich prostě nedám. Přemýšlím, jestli jsou cílovkou boubelky (protože jim tvůrci vlastně říkají, že dokud nezhubnou, nebude je nikdo chtít a budou tak akorát za prasnice), nebo hubené holky (protože jim tvůrci vlastně říkají, že jsou zlé manipulátorky). Četla jsem info k dalším epizodám, takže vím, že se to změní v absurdní vyvražďovačku, ale ne, ani tak tomu nebudu dávat druhou šanci. Hnus. P.S.: Další mozky gumující blábol aneb pokud někdo opravdu (u)věří, že se dá za 3 měsíce na tekuté stravě shodit 50 kilo, aniž by měla daná osoba zdravotní problémy, převislou kůži nebo strie, tak vážně nevím... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Další přešlap a doklad toho, že Netflix bohužel nezvládá, aby kvalita jejich nových seriálů šla ruku v ruce s jejich kvantitou. Jako další rádoby komentář dnešní doby to selhává, vtipné je to tak z poloviny a nikdo z hlavních herců není schopen seriál táhnout. Navíc by tomu mnohem více prospěla sitcomová stopáž, se kterou by děj více odsýpal. Debby Ryan je fajn, ale hlavní roli v dramedii zatím nedává. ()

Bedy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je na začátku veden jasným směrem a každý už si domýšlí jak to asi dopadne. Ale díl od díl to graduje jiným a jiným směrem. A troufám si říct, že by málokdo čekal, kam až tento seriál vygraduje. Proto mě tento seriál dostal a bavilo mě na to koukat ,páč jsem furt nevěděl co se bude dál dít a byl jsem téměř pokaždé překvapený. Musím říct že kombinace Drama a Komedie v tomto seriálu se mi velice líbil. Doručuji :) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Od prvního dechu skvělý rozjezd, ktrý bohužel vydržel jen do 4 dílu. Pak následuje brutální sešup dolů, ze kterého se už tento seriál zjevně nevzpamatoval. Vtipné hlášky a dějové zvraty se postupně rozmělnily v křečovité a nelogické zvraty, postavy se více a více zamotávaly do nesmyslných situací. Poslední tři díly první série už jsou jen bizardní snůžkou nesmyslů. Škoda promarněného potenciálu, možná jako film by to bylo lepší. Za mne 40% max. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Žeriem to, je to strašne zahrane, sem tam zle napísane, malo to mat 20-30 minut za epizódu a mohlo to byť viac crazy ako wethotamericansummer, ale splnilo to účel netflix and chill. Zaverečný cliffhanger dúfam, dostane pokračovanie! ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

A víte co, já si to užila. Druhou řadu prosím hned! Že začátku se to tváří jako klasický teen seriál o bývalé tlusťošce, která zhubne a teď to všem natře. Autoři to po chvíli ale přestanou brát vážně a pokud uděláte to samé, je to paráda. Je to naprostá kravina, ale pobaví. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi moje první i poslední dramedie - není to úplně můj šálek kávy. Je fakt že jsem viděla obě série a občas jsem se i zasmála u nějaké hlášky a nebo když odkazovali na Dextera... ale v celku propojení drama a komedie mi přišlo spíš trapné... v tomhle kontextu úplně... dokážu si aspoň částečnou zápletku představit úplně jinak zpracovanou, bez těch trapných momentů, násilně hozených LGBT postav a nesourodostí mezí první a druhou sérií, přičemž mi nakonec přišla lepší ta druhá. Možná nad tím moc přemýšlím, což se tady u toho asi nedá... ale byl to velmi divný zážitek. Jako drama, kde by byla hlavní hrdinka jasná od začátku by mě to možná bavilo i víc... ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tohle vám nemůžu doporučit, je to totiž strašná prasečina. Bohužel, takhle prasečina mě tak neskutečně baví, že to není ani možný 🤣 Zapnul jsem to náhodou a už nevypnul, protože hned první monolog mě dostal do kolen: “Zatím co všichni kolem mě přicházeli o panenství, já si doma cpala jinou díru”😅(Hlavní postava byla dřív tlustá a pořad se jen cpala jídlem) Seriál, kterej se nebere vůbec vážně, je ostrej jak břitva, všichni neskutečně přehrávají a já se ani nedivím těm recenzím. To totiž budeš buď milovat nebo nesnášet. Tohle není komedie, tohle je šílenost!!! 😂😂😂 ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Další klasický Netflix seriál s hlubokym tématem (nadváhy a šikany), který sám sobě podkopává větev hloupými dialogy, nelogickým uspořádáním vyprávění, vymýváním mozků mladým holkám a absencí alespoň nějakého hereckého taháku. Když se v pátém díle první série zapojí do příběhu Michelle Hendley (transdívka, která už by taky mohla dostávat jiné role než trans), člověk si říká, že se možná seriál začne měnit k řešení hlubokých problémů a bude vyučovat, začne být prospěšný, moudřejší. Právě zde k tomu měl nakročeno nejlépe k zabývání se nenávisti k vlastnímu tělu, ale vrátí se opět k jednoduchému pubertálnímu konceptu. Promarněnému potenciálu. Michelle se už v dalších dilech neobjeví a seriál se svou hloupostí nezmění (minimálně) po zbytek první série. A tak si nejsem úplně jistý, jestli se vůbec na druhou chci dívat — jediné, co mě k tomu trochu nutí, je druhá série v červených číslech. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Uf, ty americké soutěže krásy. Dosledovala jsem obě dvě série, ale další už bych asi nedala. Bylo mi z toho v závěru docela zle. Nejdříve jsem to sledovala v domění, že půjde o nějakou pitomou komedii, jelikož tlusťošky ve filmech bývají zobrazovány jako ty kladné postavy, případně ukřivděné a napravené. Tady jde však o holku, co zhubne 30 kg díky tomu, že jí dal někdo pěstí do pusy a náhle vypadá jako top modelka... no dobře. Váha hlavní hrdinky, problémy s jídlem apod. se začnou v podstatě řešit najednou až v druhé sérii.  Nicméně mě celkem překvapilo, jakým směrem se začal seriál ubírat. Už pád Dixie z přívěsu mě zarazil a poslední díl první série úplně šokoval. U sledování druhé sérii si nejde nevšimnout podobnosti s Netflix seriálem TY. Až na to, že tam ve mně hlavní hrdina občas vzbuzoval až lítost, člověk by mu kolikrát až fandil (děsivé), kdežto tady tu holčinu jsem nesnášela celou dobu, odporně nesympatická, zlá, a naprosto nerozumím lidem okolo ní, proč by se o ni starali a zajímali po tom všem, co jim opakovaně ubližovala. Postava Boba Armstronga byla naopak moc sympatická a zaujal mě šokující vývoj vztahu Boba a Boba... který tvůrci ovšem zabili dřív než se mohl pořádně rozjet a během dvou dílů uvrhli jejich vztah snad do ještě větší nesnášenlivosti než na začátku. A to jako doprčic proč??? Za mě příliš překombinované, všechny postavy charakterově nestálé, zvraty sice nečekané, člověka to udržovalo v napětí, ale nelogické, vtipné to nebylo. Seriál byl prý po dvou sériích zrušen a určitě by to tak mělo zůstat. ()

Bbbulanek 

všechny recenze uživatele

Do první poloviny první série jsem byla nadšená z humoru, který je tak absurdní. Díky tomu člověk postavy nesoudí, jen se nechává unést na pohodové vlně. Po čase se ale ze seriálu stává takové psycho drama, které je sice zajímavé, ale na humor téměř úplně zapomíná. Vyvolává to ve mně zbytečné napětí a postavy mě začínají štvát. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla naprostá pecka. Hltal jsem všechny díly. Trošku mě teda zklamal ten konec, který zůstal tak trošku neuzavřený. Vlastně jsem doufal, že se nějak vyřeší ten hlavní milostný trojúhelník a že se nějak dají dohromady, takže to mě na tom trošku mrzí. Občas mě taky trošku štvaly obě hlavní postavy, ale to je známka toho, že to hráli dobře. Ona měla být egoistickou mrchou, která si jde tvrdě za svým i přes mrtvoly a on přehnaně zženštilý uřvaný trouba. Ale každopádně doporučuju ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi námět tohoto seriálu, a proto jsem se na tento seriál také rozhodl koukat. Po prvních několika epizodách jsem však zjistil, že děj úplně nevypráví o tom, co jsem očekával. Nicméně především asi postavy a také právě to, co jsem někdy zahlédl o seriálu mě u něj dokázali udržet, a pak u konce první série jsem se konečně dočkal právě toho, co jsem četl a to Pattyiny pomsty a celkem zajímavých i komických situací, které se od té doby objevovali pravidelně. V seriálu mě dost nudilo řešení některých vztahů mezi postavami, ale dalo se to vydržet. Kolem a kolem se mi vlastně seriál ve finále líbil a závěr seriálu také nedopadl špatně, líbil se mi Pattyin příslib Bobovi a vcelku bych to Patty věřil, takže tenhle otevřený konec není vůbec špatný. Dost také oceňuji, že příběh byl nejspíš opravdu dost promyšlený předem a právě po mě nudnějších věcí v první sérii je pak skvěle využíváno v průběhu seriálu. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Občas som nevedel či mám tento seriál brat ako komediálny sitcom alebo rodinný seriál. Je to taký mix všetkého, avšak tvorcom sa podarilo zakončiť každú epizódu tak aby som mal chuť si pozrieť ďalšiu. Naviac celú sériu postavili na sympatickej herecké a nropozerabych hercoch, ktorých postavy sa vyvíjali a vždy boli nejako prepojené s hlavnou hrdinkou. Čakal som, že to bude viac o pomste a spriadani intríg, no možno vďaka tomu, že dej bol postavený na viacerých postavách a riešil témy ako šikana na škole, homosexualitu, diskrimináciu, predsudky, povrchnost súťaží krásy to do seba zapadalo. ()

RonnieSmith 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem od toho hodně věcí, ale rozhodně ne to, co se z toho nakonec vyklubalo. To je možná ten důvod, proč mě tahle šílenost tak moc bavila. Z příběhu o holce, která se účastní soutěží krásy, se vyvrbila úžasná černá komedie se sympatickou Debby Ryan a dalšími herci, na které se dobře koukalo. Každá epizoda je bláznivější a bláznivější a je docela škoda, že Netflix tuhle oddechovku po 2. sériích zrušil. No nic, každopádně přidávám jednu hvězdičku ke třem, které bych seriálu dala normálně, kvůli nízkému hodnocení. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Když pomineme to, že nedává smysl aby někdo zhubl na tekuté stravě a že má seriál pár mezer, tak je to úžasný. Těžko bych hledala herečku, kterou mám radši než Debby Ryan, ta ztvárnila brilantní výkon, šlo vidět, že ji natáčení bavilo. Ocenila bych, kdyby byli vidět i známější herci, protože ona to prostě táhla a to byla škoda. I přes to je to jeden z mých nejoblíbenějších teen seriálů, byť já už je moc nevyhledávám a s radostí si ho jednou za čas pustím znovu. Nemá konkurenci a originalita mu nechybí. ()

yawa 

všechny recenze uživatele

Mohol to byt dalsi sladky teen serial o byvalej tlustoske, ktora vsak mala dobre srdiecko a ked schudla, tak vsetkym ukazala, ze skutocna krasa ide zvnutra a blaaa, blaaa.... Nastastie, namiesto toho tu mame nejaky blaznivy mix Zufalych manzeliek a Volaju ma Earl - mozno je to prirovnanie zvlastne, ale presne tieto dva serialy sa mi vybavili uz pri pozerani prvej casti. Americke malomesto kde kazdy kazdeho pozna a sutaze krasy su vrcholnym kulturnym zazitkom. Hlupi ludia tu robia hlupe veci. Tie vedu k uplne absurdnym, podivnym situaciam, ktore plodia dalsie absurdnosti. Napriek tomu vsetko plnynie tak nejak prirodzene a hladko a nikto sa nad tym ani len nepozastavi. A nie, hlavna hrdinka nema dobre srdiecko. A asi ani ziadna z dalsich postav. Skratka, zo zaciatku je serial jedna velmi, velmi divna, miestami cierna komedia, na ktorej som sa neskutocne bavila. A keby takymto stylom pokracoval az do konca, moje hodnotenie by bolo vyssie. Zial, zhruba v polovici to straca dych a autori sa snazia az prilis dramatizovat a zvazniet, co u takehoto hlupeho serialu absolutne nema zmysel. Radsej uhrat hlupost na zamer a nechat to ako komediu. *EDIT - po dopozerani druhej serie.* Druha seria bola este debilnejsia ako ta prva. Este absurdnejsia a narvana kazdym jednym telenovelovym klise, na ake si len spomeniete. Ocividne, autori sa uz ani nesnazili hrat sa na vazny serial, co kvitujem. Clovek az citi, ako mu klesla pri sledovani IQ. Ani sama sebe neviem vysvetlit preco som tuto hlupost vlastne pozerala, ale bavila som sa na tom dobre. ()

Reklama

Reklama