Reklama

Reklama

Nenasytná

(seriál)
  • USA Insatiable
Trailer
USA, (2018–2019), 16 h 45 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Lauren Gussis

Hudba:

Julian Wass

Hrají:

Debby Ryan, Dallas Roberts, Irene Choi, Erinn Westbrook, Arden Myrin, Chloe Bridges, Alyssa Milano, Christopher Gorham, Ariana Guerra, Carly Hughes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Šikanovaná dívka se rozhodne využít ke svojí pomstě soutěž krásy. Pomáhá jí diskreditovaný kouč, který si brzo uvědomí, že mu celá věc začíná přerůstat přes hlavu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Další přešlap a doklad toho, že Netflix bohužel nezvládá, aby kvalita jejich nových seriálů šla ruku v ruce s jejich kvantitou. Jako další rádoby komentář dnešní doby to selhává, vtipné je to tak z poloviny a nikdo z hlavních herců není schopen seriál táhnout. Navíc by tomu mnohem více prospěla sitcomová stopáž, se kterou by děj více odsýpal. Debby Ryan je fajn, ale hlavní roli v dramedii zatím nedává. ()

Bedy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je na začátku veden jasným směrem a každý už si domýšlí jak to asi dopadne. Ale díl od díl to graduje jiným a jiným směrem. A troufám si říct, že by málokdo čekal, kam až tento seriál vygraduje. Proto mě tento seriál dostal a bavilo mě na to koukat ,páč jsem furt nevěděl co se bude dál dít a byl jsem téměř pokaždé překvapený. Musím říct že kombinace Drama a Komedie v tomto seriálu se mi velice líbil. Doručuji :) ()

Reklama

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla naprostá pecka. Hltal jsem všechny díly. Trošku mě teda zklamal ten konec, který zůstal tak trošku neuzavřený. Vlastně jsem doufal, že se nějak vyřeší ten hlavní milostný trojúhelník a že se nějak dají dohromady, takže to mě na tom trošku mrzí. Občas mě taky trošku štvaly obě hlavní postavy, ale to je známka toho, že to hráli dobře. Ona měla být egoistickou mrchou, která si jde tvrdě za svým i přes mrtvoly a on přehnaně zženštilý uřvaný trouba. Ale každopádně doporučuju ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hodnotím výjimečně po první epizodě, protože víc jich prostě nedám. Přemýšlím, jestli jsou cílovkou boubelky (protože jim tvůrci vlastně říkají, že dokud nezhubnou, nebude je nikdo chtít a budou tak akorát za prasnice), nebo hubené holky (protože jim tvůrci vlastně říkají, že jsou zlé manipulátorky). Četla jsem info k dalším epizodám, takže vím, že se to změní v absurdní vyvražďovačku, ale ne, ani tak tomu nebudu dávat druhou šanci. Hnus. P.S.: Další mozky gumující blábol aneb pokud někdo opravdu (u)věří, že se dá za 3 měsíce na tekuté stravě shodit 50 kilo, aniž by měla daná osoba zdravotní problémy, převislou kůži nebo strie, tak vážně nevím... ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tohle vám nemůžu doporučit, je to totiž strašná prasečina. Bohužel, takhle prasečina mě tak neskutečně baví, že to není ani možný 🤣 Zapnul jsem to náhodou a už nevypnul, protože hned první monolog mě dostal do kolen: “Zatím co všichni kolem mě přicházeli o panenství, já si doma cpala jinou díru”😅(Hlavní postava byla dřív tlustá a pořad se jen cpala jídlem) Seriál, kterej se nebere vůbec vážně, je ostrej jak břitva, všichni neskutečně přehrávají a já se ani nedivím těm recenzím. To totiž budeš buď milovat nebo nesnášet. Tohle není komedie, tohle je šílenost!!! 😂😂😂 ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

  • V čase 36:30, kdy je Bob Armstrong (Dallas Roberts) ve věznici na návštěvě za kyberteroristkou Shelby (Emma Cadd), si později můžeme povšimnout rolety na okně za Bobem, která je v jednotlivých záběrech zatažená a vytažená. (danielsaf2)
  • V čase 7:00, když Patty (Debby Ryan) a její matka Angie (Sarah Colonna) jedou v autě a telefonují s Nonnie (Kimmy Shields), si můžeme na telefonu povšimnout času 1:07 PM. Později v čase 9:16 je však na hodinách teprve 1:02 PM. (danielsaf2)

Reklama

Reklama