Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mathilda pracuje v centru pro plánované rodičovství, kde se jí dívka jménem Lea svěří s tím, že byla znásilněna. Pro Mathildu je to šok, když se dozví, že čin spáchal její syn... Mathilda pracuje v centru pro plánovaná rodičovství, kde ji vyhledá Lea s žádostí o pilulku proti otěhotnění. Lea se jí svěří, že byla znásilněna na večírku, kde byl i syn Mathildy. Netrvá dlouho a Mathilda se dozví, že Leu znásilnil právě její syn Florian. Mathilda by měla případ předat, ale místo toho se pokusí s Leou manipulovat. Lea se brzy dozví, že Mathilda je matka Floriana, tak okamžitě vyrazí na policii. Mathilda i Florian jsou zadrženi a Florian zůstane ve vazbě. Právník rodiny říká, že pokud bude Florian tvrdit, že Lea se sexem souhlasila, nic mu nehrozí. Mathilda nejprve věřila Lee, ale pak uvěří svému synovi. Okolí se dívá na Floriana a celou jeho rodinu skrz prsty, snadné to nemá ani Lea, které se ve škole posmívají. Dívka se nakonec pokusí o sebevraždu, o čemž informuje Mathildu její kamarádka, která se jí také začala vyhýbat. Mathilda je v šoku a Florian navíc začne Leu nazývat děvkou, která to na něj ušila. Mathilda se z toho zhroutí. Poté najde ukrytý Florianův telefon, o kterém syn tvrdil, že ho ztratil. Objeví v mobilu video, které dokazuje, že Florian Leu skutečně znásilnil. Synovi pak řekne, že o videu ví. Další den je Florian zproštěn viny a celá rodina slaví. Mathilda ale nemůže spát a má výčitky svědomí. Její manžel se nakonec o videu také dozví, když ji načape, jak se ho chystá smazat. Arnaud trvá na tom, aby se Florian přiznal, ale Mathilda se o syna bojí... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Co udělají rodiče, když se dozvědí, že jejich syn údajně znásilnil spolužačku? 1) Základním rysem filmu je věrohodnost: casting, herectví, scénář, dialogy. 2) Matka pracuje jako poradkyně pro mladé nastávající matky. V této souvislosti je podivný nedostatek empatie a její potřeba všechny pocity artikulovat. Co není řečeno, neexistuje. 3) 19letý Maxence Perrin (obviněný syn Florian) roste do přitažlivosti. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé psychologické drama, Spoilery: rozpor rodičů a dvou hlavních "aktérů" - bohužel jsem se jako panic nedokázal vžít do pocitů Floriana ani Ley....tak jsem se snažil vžít aspoň do pocitu rodičů....a rozhodně bych video smazal-proč? protože dle mého za vzniklou situaci mohli oba stejným dílem (můj názor prostě), samozřejmě video na kterém se ukáže ,že Florian lhal filmem řádně zatřese do té doby je to poměrně nudné.....60% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

typický francouzský snímek .Ale Francouzi to tak mají rádi tak jim to nebudeme hanit.I když si neumím představit že by to v reálu fungovalo tak jako v té rodině. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama