Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná sada 6 různorodých, zábavných kraťasů (všechny 4 hrané jsou výborné – nejvíc dojemný, bezeslovný „Children of Mars“, ty 2 animované spíš jen takovými hříčkami) znovu potvrzuje charizma – a perfektní obsazení – kapitána Pikea, Spocka i "Jedničky" (aneb chci další příběhy rané Enterprise!). Příjemně rozšiřují svět Star Treku (Discovery + Picard) odlehčenější, často až komediální formou. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria je o niečo slabšia ako prvá, tie dve animované epizódy určite nepriniesli na kvalite. Hrané sa ako tak dali. Určite sa ale oplatí pozrieť. Také krátke príbehy ktoré neurazia. Pre fanúšikov Star Treku malé plus. Ešte som zvedavý na Picarda. 3* ()

Reklama

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme Star Trek (1975) prešla loď U.S.S. Enterprise NCC-1701 kompletnou modernizáciou (takzvaný "refit"). Tvorcovia tejto epizódy to zohľadnili a po scéne s Abrahamom Lincolnom sa preto vizuálne zmenil vzhľad lode. (koba)
  • Loď U.S.S. Enterprise je v záverečnej scéne nesprávne označená registračným číslom neskoršieho plavidla "NCC-1701-A". Správne registračné číslo by malo byť "NCC-1701". (koba)

Reklama

Reklama