Reklama

Reklama

Na palubě lodi USS Discovery potká podporučice Tilly nečekanou návštěvnici, která potřebuje pomoct. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Joe-cz 

všechny recenze uživatele

Nebyl to zas tak špatný díl, jen bych chtěl hlavně upozornit, že na něj odkazuje shrnutí na začátku třinácté epizody druhé seriálu Star Trek: Discovery. Takže nespíš vidět před tímto dílem. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje hodnocení je asi dosti přepálené, ale já se u toho fakt bavil. Tilly je prostě dokonalá a ta mimozemšťanka byla taky super. Scenáristicky to žádné veledílo není ani náhodou, ale šlapalo to a bylo to fajn. 90%. ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Hrôzostrašné. Jeden veľký scenáristický lapsus, ktorý neponúka ani zaujímavú či zmysluplnú zápletku, ani komiku, o ktorú sa skrz postavu hlúpej Tilly Discovery snaží. Takéto "short treks" na novú sezónu nenavnadia, skôr naopak. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V seriálu se objevila úplně nová rasa. Postava Me Hani Ika Hali Ka Po (Yadira Guevara-Prip) je takzvaný „Xahian“. Má maskovací schopnost, ale má i lidskou stránku. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Na stole podporučíčky Tilly (Mary Wiseman) je možné všimnúť si Medailu cti Hviezdnej flotily, ktorú dostala v epizóde Will You Take My Hand? (2018) seriálu Star Trek: Discovery. Medaila sa nachádza hneď vedľa spoločnej fotografie s Michael Burnhamovou (Sonequa Martin-Green). (koba)

Reklama

Reklama