Reklama

Reklama

Star Trek: Short Treks

(seriál)
Trailer
Sci-Fi / Drama / Krátkometrážní
USA, (2018–2023), 2 h 27 min (Minutáž: 2–18 min)

Hrají:

Anson Mount, Ethan Peck, Rebecca Romijn, Mary Wiseman, Yadira Guevara-Prip, Aldis Hodge, Doug Jones, Rainn Wilson, Rosa Salazar, H. Jon Benjamin, Mimi Kuzyk (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(15)

Kolekce krátkých příběhů, která jde do hloubky a dále rozvíjí klíčové postavy ze světa Star Treku. (SkyShowtime)

Recenze (3)

HAL 

všechny recenze uživatele

Cotokurvabylo? První čtyřdílná série čtvrthodinových kraťasů vyšla v době mezi dvěma sezonami Star Trek: Discovery, a uváděla hodně z příběhového pozadí k sezoně druhé - a každý z těch dílů měl myšlenku, na omezené ploše fungovaly jako povedené krátké příběhy, v mnohém zajímavější i než samotná Discovery. Loni ale vyšla série další, teď už rovnou šestidílná... a je to neuvěřitelný bizár. V jednom se mladý Spock snaží být co nejvíc otravný načež přejde do muzikálového čísla, v dalším se rozhodli vzít nejpitomější díl starého Star Treku ze šedesátých let a rozvinout ho do ještě retardovanější podoby (kde posádka výzkumné lodi Federace jsou všichni naprostí debilové), v dalším kapitán Pike na Enterprise testuje afektovanou hysterickou Indku (ten jediný dává aspoň trochu smysl), další je o tom jak se nějaké dvě středoškolačky moc nekamarádí ve škole (?!), a dva jsou dokonce 3D animáky pro malé děti. Proč? To si udělali seznam věcí "Co ve Star Treku nikdy nechcete vidět?" a jeli podle něj? Rozhodli se v debilitě překonat konec Discovery a zatím skvělého Picarda stáhnout na podobnou úroveň? Kdo si proboha mohl myslet že tohle je dobrý nápad? A nasypal do toho navíc evidentně dost velké peníze, produkční hodnota je tu vidět velká a vizuálně a trikově se to drží na stejné úrovni jako nové Star Trek série a filmy... přitom je to ale neuvěřitelně hloupé a zbytečné. Ta první čtyřdílná řada byla docela dobrá, na to že je silně provázaná s příběhově nepříliš povedenou druhou řadou Discovery, ale druhá série "Short Treků" je skoro čistý odpad. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý web seriál z prostředí Discovery. Ukazuje nám minulost některých členů posádky. Některé dílou jsou lepší, jiné slabší. ()

Reklama

Reklama