Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 4

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

KnightErik

Musim upozornit ze jsem to viděl v dabingu, a ten me šíleně bavil, nevim jak bych hodnotil s titulky, ale dabing tu seděl velmi dobře..

na příspěvěk reagoval dragon94

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Spiker01

Záleží jak se to vezme.. Z 1.dilu to ma společný snad jen tu deskovou hru, jinak nic.. Nebylo tam z historie 1.dilu nic, takze zalezi jestli to beres jako pokračování..

na příspěvěk reagoval JINAPSIDAL

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Schpekulant

Robin Williams by urcite hral toho chlápka v Jeepu, poradce a vítace džungle.. Jenze umřel v roce 2014, proto ho hral jinej herec.. Ale nesouhlasim ze to byla nuda.. Tento díl skvělé bavil, jak hláškami, tak akcí, napětím a zabavou.. Je to trochu jiné nez jednička, ale i tento díl byl výborný.. Za mě 1 dil 5* a 2dil opet 5*... Tesim se na 3dil

na příspěvěk reagoval Spiker01

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Ani na chvíli se v tom prý neobjevil Robin Williams, to je prý teda od tvůrců dost sviňárna, to nelze popřít.

na příspěvěk reagoval rounen

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Tento film je nuda, je to šílená kravina pro teenegery. Chápu, že se z toho snažili udělat ''moderní'' novodobý film ale podle mě se to nepovedlo. Zlaté původní JUMANJI, které mělo svoje kouzlo. Tento rádoby film má s původním filmem společnou maximálně znělku a název. Nechápu, že  to má vyšší hodnocení jak původní film ... má to zbytečně vysoké hodnocení stejně jako u hororu TO (IT) , horor o dětech pro děti.   :D

na příspěvěk reagoval rounen

Uživatel KnightErik smazal svůj příspěvek.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

GameboyNES

A není to jedno? Jestli se umí přeměnit z deskovky na kazetu...
A navíc jestli vám jedinej logickej nesmysl u fantasy přijde to, že se něco v minulem díle "zničilo", tak to na to radši nekoukejte. :D

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

"Cake makes me explode..."
Některý ty hlody byly fakt dokonalý, i když to zrovna žádnej šlágr nebyl. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Protože chci do diskuze napsat, jak se mi ten film líbil, a přijde mi zbytečné přepisovat komentář.

micle21

micle21 (hodnocení, recenze)

dragon94

Spletl sis asi záložku. Toto se píše do komentářů a ne do diskuze..Možná tak v době premiéry by to nějaho zajímalo..

na příspěvěk reagoval Havaj8

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Perfektní popcornová zábava. Film je našlapaný akcí a hláškami, od začátku až do konce. Musím pochválit skvělé herecké výkony všech zůčastněných, až na Kevina Harta, kterej výslednej dojem dost kazí. Vypichnout musím zejména Jacka Blacka, kterej byl jednoznačně nejlepší, a bylo na něm vidět, jak si tu roli užívá.
Ten film má koule, ten film má šťávu, výborný audiovizuál, a já jsem si jeho sledování neuvěřitelně užil. Když se nad tím zamyslím, tak v podstatě mu nemám co vytknout. Jediné co by ten film mohlo pokazit je, že by se bral příliš vážně. Což se ovšem nestalo, tvůrci dobře věděli, čím chtějí, aby ten film byl, a film je přesně takový. 5* 90%

na příspěvěk reagoval micle21

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

tedy na puvodni to fakt nema , ale jinak sem se skvele bavil .. the rock super, j.black jako kralovna skoly super a i otravnej K hart  usel :) ..dost dobra parta na blbnuti v jungli :) .

RiniX

RiniX (hodnocení, recenze)

Film jsem neviděl, ale dle recenzí a komentářů se rozhodně podívám. Spíše mě děsí představa, že vyjde další film - sequel...

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ramislav

zas taková bžunda to nebyla... někdy dosti pitomé až infantilní.. Až na lekci balení a chcání.... to byl dobrý průměr.

Ale né za 700mega! O_o

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vysvětlí mi někdo... jak mohl hlavní Wena Won Croe.... co to melu? :D

Prostě ten dement co získá ten kámen... nevim proč vlastně. O_o

JAK MOHL OVLÁDAT TY ZVÍŘATA BEZ TOHO KAMENE? 
O_o

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Lepší komedie než film... JAKO FILM, NAPROSTÁ KRAVINA, VELMY ŠPATNÝ ZÁPORÁK...

ale je to zábava... je to hra! No kdyby hra vypadala takhle, tak studio zbankrotuje. O_o

Jo co jsem to chtěl? NEJHORŠÍ 3D které jsem kdy viděl... haw

Astonko

Astonko (hodnocení, recenze)

Na konci sa objaví aj Colin Hanks, ak sa nemýlim. Poprosím pridať.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

runner85

když jsem dokončila svůj komentář, tak jsem si přečetla Tvůj a pobavilo mě, jak jsme na tom společně stejně :-)) Tohle se fakt povedlo!

na příspěvěk reagoval runner85

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Lepsi nez jsem cekal a hodne slusne 3*. Jack Black konecne opravdu vtipny a i ten Kevin Hart nebyl tak otravny jak jsem cekal.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Pfu, podla prvých troch dni to vyzera, ze tento film da v USA aspon 170 mega, ak nie rovno 200, a celosvetovo to pojde cez 400 ako nic. Cize Rocka uz asi nikdy neuvidime v regulernom akcnom filme. Skoda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

CRYPT

Cílovka pro tento biják nebudou hlavně ti, co kdysi šli do kina na první díl. Je to už 22 let, takže je to zaměřené spíš pro dnešní náctileté. Z nostalgie bych bych na dvojku nešel, tohle bude o něčem jiném. A propadák to myslím nebude. Je to nabušené akcí a vtipem, a ne každý půjde na rodinnou komedii Star Wars.

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama