Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No řekněme diplomaticky, že k hlavnímu hrdinovi se radši vyjadřovat nebudu i když ten song co si sestříhal s těch nahrávek byl dokonalej. Are You slow? No! :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

On mně celkem Hamm překvapil, nejdřív byl ze začátku a byl takovej, jakože v pohodě, polovině nebyl vůbec a pak se objevil vlastně ke konci a od parkoviště, rozjel to svoje, takže on byl super :D . Nicméně mně bavily všechny ty hlavní postavy, ke každý sem si vytvořil nějaký ten vztah a bavily mně až do konce, Spacey byl luxusní. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak po nudným Dunkerku to byla aspoň sranda a Hamm byl dobře vypsychlej to jo :) asi nejlepší postava i když Spacey byl taky docela stylovej.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel AffectedFace smazal svůj příspěvek.

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

Pokojne k tým žánrom by som pridal muzikál. Integrácia hudby v tomto filme je neskutočná.

Jediným mínusom je, že Jon Bernthal nemal až takú veľkú rolu ako by som chcel. Inak je to doposiaľ asi najlepší film letnej sezóny!

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

tempus

Jo, bude to těsný souboj. Kdyby Baby Driver nepůsobil tak cool a revolučně, tak bych se jednoznačně upřel ke Kingsman 2. Pro Wrighta je to první ryze akční film, tak jsem velmi zvědavý a mám velká očekávání.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Dejte na mě, tohle bude nejlepší akční film tohohle roku. Minimálně nejrevolučnější.

na příspěvěk reagoval tempus

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Bernthal, Hamm a Spacey tvoria silnú kastingovú trojku. Kvôli nim dám šancu aj tým dvom pubertiakom v hlavnej úlohe. Každopádne tento film má podľa traileru perfektný retro štýl.

Související novinky

Edgar Wright chystá další thriller

Edgar Wright chystá další thriller

20.06.2020

Režisér Edgar Wright se ve své novince Last Night in Soho poprvé vydá mimo žánry komedie, snímek, jenž dorazí v příštím roce, pak nebude jeho posledním vážnějším. Režisér se totiž upsal k chystané… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Kdo si zahraje Dungeons & Dragons?

Kdo si zahraje Dungeons & Dragons?

29.06.2016

Warcraft sice v Americe propadl, naštěstí to ale neznamená konec filmových fantasy. Hlavně studio Warner Bros., které se k žánru vrátí letošními Fantastickými zvířaty, je naopak hodlá tlačit co… (více)

Depp půjde pro mléko... a potká mimozemšťany

Depp půjde pro mléko... a potká mimozemšťany

24.10.2015

Když se u jednoho projektu sejdou Neil Gaiman, Edgar Wright a Johnny Depp, je celkem jisté, že půjde o hravou podívanou pro celou rodinu. A právě do téhle škatulky se chce vecpat adaptace dětské… (více)

Reklama

Reklama