Reklama

Reklama

Šťastná hvězda

  • USA The Star (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý, ale odvážný oslík jménem Bo vždycky snil o tom, že život u venkovského mlýna vymění za větší dobrodružství. Jednoho dne se odhodlá k útěku a spojí své síly s roztomilou ovečkou Ruth a Davem, legračním holubem se vznešenými touhami. Společně s trojicí velbloudích vtipálků a několika výstředními obyvateli stáje se Bo a jeho noví přátelé vydávají vstříc šťastné hvězdě na výpravě jejich snů. Čeká je spousta legrace a navíc se stanou součástí největšího příběhu všech dob. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (29)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $40,852,824Tržby Celosvetovo $62,812,974Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Je to už taká obohraná príbehová schéma, kde ako výraznú stopu zanechajú zvieratá a to už nehovoriac hlavne pri záchrane Krista. Animačne to je v norme, znesiteľné, hlavne že to nie je dejovo nejako príliš otravné. /55%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V prvom rade bolo odvážne dať za hlavnú postavičku osla, ktorý sa nápadne podobá na osla zo Shreka. Tento našťastie nieje tak šialený až natvrdlý. Na druhej strane nieje ani komický. Ak chcete animák, na ktorom sa pobavíte, tak toto nieje dobrá voľba. Je to skôr "náučná" road snímka. Ono je to celkom nuda, nieje dôvod si to kedykoľvek pozrieť znova, ale veľa vecí sa podarilo. Animácia je jedna z najkrajších aké som u animáku videl a krásne a zaujímavé sú aj zvieratá. Pochválim aj sexi hlavnú ženskú postavu Máriu, ktorá sa náramne podobá na Jennifer Connelly. Zhrnuté podčiarknuté - nieje to najlepší animák, ale videl som veľa príšerných animákov a preto sa nebojím hodnotiť vysoko. Možno len neviem, či deti pochopia, čo sa to Márií derie z vagíny. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Narození Ježíše pohledem oslíka a jeho přátel. Ačkoliv je tento dávný příběh zpracován už milionkrát, tohle zase byl tak trochu jiný pohled a těm nejmenším řekl bych snadno stravitelný právě díky zvířátkům. Animace byly krásné a noční putování k Betlému nad nímž zářila hvězda bylo opravdu decheroucí. Dojem trochu kazil hudební doprovod v podobě zpívaných písní. Ty ač jde o notoricky známé písně často hrané na vánoce byly zpívané anglicky ačkoliv film byl s českým dabinkem. Když jsem se však zamyslel nad tím, zda my mně to rušilo i kdyby byly zpívané česky, musel jsem si říci, že ano, protože někde prostě k ději nesedly... Každopádně jako celek to bylo nadprůměrné a proto dávám za 4 zářící hvězdy. * * * * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Roztomilo detský pohľad na narodenie Ježiška. Všetky zvieratká boli zábavné a príbeh nudil iba miestami. Na druhú stranu je ale pravda, že skôr nadchne tých menších. Lepší priemer. 65/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Star" je pre mňa veľkým sklamaním. Ale akosi sa stalo roku 2017 zvykom, že animované filmy ma zväčša sklamali a nepriniesli to, čo som chcel vidieť. Takže tam môžem len tento prihodiť na kopu. Čo je dobré na filme? Animácie sú celkom obstojné, no mám pocit, že už som videl aj kvalitnejšie a zaujímavejšie a myslím si, že herecké výkony jednotlivých hercov, ktorí boli povolaní na dabing tohto filmu sú uspokojivé. Mary a Joseph sú dobré postavy a kedykoľvek sa film sústredí na nich, tak si myslím, že to je celkom zaujímavé. Len problémom filmu je, že sa na jeden z najzaujímavejších príbehov pozerá z úplne nesprávneho uhla pohľadu. Pretože je to teraz podané z pohľadu zvierat, ktoré majú vytvárať opäť modernú komédiu pre detských divákov. Nevadilo by mi, že príbeh o narodení Ježiša Krista je podaný takto. Dokonca si myslím, že by to mohlo trošku aj deťom priblížiť niektoré veci, no prečo to chcú robiť ako modernú komédiu v štýle ako keď sme tu mali film "Angry Birds". Leže tam boli animácie na úplne inej úrovni a vo svete týchto postáv to bolo zmysluplnejšie, než tu. Takže je to podľa mňa veľmi slabo spracované. Myslím si, že to zobralo úplne nesprávne štúdio, ktoré sa to rozhodlo spracovať. Film, z ktorého sme mohli dostať niečo skutočne silné, no reálne je to predvídateľné, slabé a zbytočne sa to snaží byť vtipné, keď humor štýlu vrtenia zadkom je to posledné čo by sme chceli v príbehu o narodení Krista. Myslím si, že detskí diváci sa zasmejú, no ich rodičia budú z toho frustrovaní. Najmä ak budú chcieť niečo, čo by dokázalo viac zapôsobiť. Tento film to proste v sebe nemá. Hodnotenie: C ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pro děti perfektní animák, dozví se o narození Ježíše. Ale mě to z pohledu dospělého diváka až tolik nebavilo. Ale pro děti fakt super příběh i animace. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled trochu jiný pohled na narození Ježíše, na druhý pohled zase tolik ne. Jasně, hlavní postavy jsou tu zvířátka ale to vede jen k tomu, že je více jak polovina filmu taková divná groteska, která má vést k tomu, že se postavy dostanou do Betléma, kde se narodí nový král. Pak už je to opravdu nudné. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem viděl trailer tak mě to přišlo takové nemastné neslané a realita je stejná. V podstatě je to o tom, že Osel, Ovce, Holub (který zpívá a snaží se být cool) a 3 Velbloudi pomáhají Marii s Josefem do Betléma kde má porodit Ježíše. Přismrdá se do toho ještě jakási myš,zpívající kůň a kozel nebo co to bylo. Naopak po nich jde 1 voják Heroda a 2 psi. Do toho přidejte zhruba 4-5 písní (většinou náboženských sraček ve stylu Narodil se Ježíš velebte ho nebo Marie kdybys věděla, že porodíš spasitele a podobné sračky) z nichž zaujme jen 1 a žádný humor a máte celý film. Chválím animaci a to, že na konci zachránil ty psy (i když to se dalo čekat) + postavu té ovce, která měla jediná potenciál bohužel absolutně nevyužitý. Na podívání ok za den zapomenu o čem to bylo. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Pekný animovaný (biblický) príbeh, no dosť mi tam vadili tie scénky (príbehové klišé), ktoré tam vôbec nepatrili. Ako napr. "hon na Máriu", "mladý somárik z mlyna". Ako chápem, že ten príbeh ani nemal byť presným opisom biblického príbehu, ale mne to proste nešmakovalo. Viac by som si užil ten pravý príbeh, na ktorý sú všetci zvyknutý :) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal s pátou hvězdou, ale ono je to fakt krásné a vtipné a zábavné a zároveň dojemné a lidské, takže Šťastná hvězda ode mě dostane hned hvězd pět... Jinak jde o velmi zajímavý nápad a přepl jsem to náhodou, ale je to moc hezký animák- a nakonec vůbec není trapný...90% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarené „animované“ zachytenie jedného z najznámejších príbehov z Biblii. Sympatické postavy, dobré dialógy a aj z hľadiska animáku dostatočne pekne nakreslený. A ešte k tomu veľmi dobre vybrané songy žánru „christian // miestami christian rock“. Jednoznačne odporúčam jak pre mladých tak aj pre veľkých. Osobné hodnotenie: 100% (*****) ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľké prekvapenie. Natočiť biblický príbeh tak, aby obsahoval všetko podstatné a bol navyše zábavný? Tomuto hovorím zázrak ;) Príbeh výborne funguje, nie je ani banálny, ani príliš výchovný, naopak je dobrodružný, fantastický, milo prerozprávaný pre malé deti a zároveň nenudil ani mňa. V porovnaní s najšpičkovejšími rozprávkami súčasnosti mu možno niečo chýba, ale za tú guráž, s akou sa podarilo tvorcom prerozprávať tak náročný biblický text, dávam plný počet. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

I když celá bible je nesmysl vymyšlený lidmi a nic takového se nikdy nestalo, když to budeme brát jako pohádku, což také bible je, tak to ujde. Sice pro děti, ale dá se to. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Zvířatka zábavné a myšleno asi dobře, ale na mě až moc panbíčkařské, bůh sem, bůh tam. Svým dětem bych to nepustil. ()

Reklama

Reklama