Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé mají do kapsy pořádně hluboko. Karan (Raghav Juyal) vystudoval módní návrhářství, ale je rád, že si našel práci aspoň v zapadlém krejčovském obchůdku. Abhishek (Punit Pathak) je profesí animátor, ale živí ho výroba plakátů pro pochybná kina. Nevzdělaný Salim (Dharmesh Yelande) obchoduje s odpadky. Všichni touží po lásce, a když se do města přistěhuje s rodinou krásná Sheetal (Isha Rikhi), okamžitě se do ní zamilují. Začnou o dívčinu náklonnost soupeřit, což rozděluje jejich dosud pevné přátelské pouto. Jenomže půvabné Sheetal se nedá odolat, protože je dokonalá: krásná, milá, plachá a skromná. (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jen obtížně se ve filmu hledají sympatické postavy. Konec je hrůza, vlastně se dělá komedie z únosu a pokusu o vraždu (o tom dalším ani nemluvím). Natočeno sice zručně a zajímavá práce se zvukem, který tvoří zvukové gagy, ale příběh je hnusný a zlý. Policie tradičně v roli násilníků, hlavní vyšetřovatel měl asi působit jako humorná postava, ale vyšel z něj jen další křivák v uniformě, který neumí vypátrat ani cestu na vlastní záchod. SHRNUTÍ: Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají… A pak mu pořádně přistřihnou křidélka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo slušné, ale žánrovo by som skôr za týchto podmienok uprednostnil drámu pred komédiou, ktorá v mnohých ohľadoch vyznieva tak trochu infantílne a teatrálne. Dráma by v tomto prípade mohla byť obrovským plus, vďaka čomu by to možno nepôsobilo ani až tak prvoplánovo ako tomu v závere napokon bolo. Ale inak trojica kamošov bola fajn, no a na Ishu Rikhi sa pozeralo skutočne dobre :) Akurát škoda, že si na tom režisér a scenárista nedali viac záležať, keď už vytvorili relatívne zaujímavý koncept filmu s dobrou zápletkou. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film nemá zlý námet, aj spracovanie je pekné, jediné čo mi chýbalo bolo nejaké prekvapivé vyvrcholenie. Záver som predvídala aspoň v hrubých rysoch asi od polovice, dej nebudem prezrádzať, ale scenárista trochu odflákol záver, takže tam chýbalo to waw... Piesne pekné, záverečná v ktorej sa ukážu Varun a Shraddha je asu najlepšia z filmu... ()

Reklama

Reklama