Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hotelový manažer Christian Kohlund přijíždí se svou dcerou do hotelu na Bali, aby hotel dobře prozkoumal a koupil. Zpočátku se vše daří a majitelka hotelu dokonce s prodejem souhlasí. Jenže pak začne nečekaně od podepsání smlouvy couvat. Navíc se v hotelu objeví bohatý pařížský restauratér Pierre Brice, kterého podezřívá, že i on chce hotel koupit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je neděle odpoledne, venku je hnusně a deprese se tiše vkrádá… když tu se na TV obrazovce objeví zajímavé obrázky jak z turistického katalogu a příběh, o kterém dopředu víte vše i to, že bude „happy end“. Nic víc od toho čekat nemůžete, němci to stejně s žádným hlubším podtextem nenatáčeli, tak si prostě užijeme nějaké to video z dovolené... Do podzimních dní není nic lepšího! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +Piere Brice a Miriam Morgenstern, úžasné prostředí Bali, příjemná chemie mezi otcem a dcerou -je to typicky německé se vším co k tomu patří/// Na takové filmy v zásadě nekoukám. Už jen proto, že filmů je mnoho. Tentokrát jsem udělal výjimku kvůli Pierre Briceovi. Ten tady má sice malou roli a skoro by jste ho nepoznali. Na svůj věk však vypadá pořád slušně. O to překvapivější je samotný film, který je bez úhony koukatelný. Sice se pořád jedná o německou TV produkci, od které je lepší nic nečekat. Ovšem tady je na co koukat. Krajina, prostředí, i některé postavy a zápletka jsou celkem na úrovni. Prostředí samozřejmě vyniká. Rozhodně jsem se nenudil. Romantika byla taky pěkná, takže stráveného času nelituji./// Celkem 70%/// ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama