Reklama

Reklama

Hotel snů


Mexiko (E04)

(epizoda)
  • Německo Überraschung in Mexiko (více)

Obsahy(1)

Hotelová magnátka a její synovec Markus tentokrát cestují do Mexika. Když nečekaně onemocní ředitel hotelu, Markus za něj na několik dní zaskočí. Stará dáma musí vybrat nového hotelového manažera. Má to být její oblíbenec, Julian von Behrenberg. Mezi starou dámou a mladíkem přeskočí jiskra a Markus je svědkem milostného románku své tety. Vztah nerovného páru vidí skepticky. Vydrží jejich láska? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oficiální text distributora" popisuje zjevně jiný film... alespoň částečně tedy určitě! Ale bylo to opět to, co jsem čekala... neděle, venku hnusně a v televizi běží další sladká blbost. Tentokrát mírně horší než předešlé, ale úkol splnila stejně obstojně - přiblblý úsměv diváků a "jedno oko nezůstalo suché" efekt. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +snad jen ta hudba -nic výrazného se neděje, prostředí Mexika není moc ukázáno/// O dost slabší než Bali. Tam jsem se tešil na Pierra Brice, k tomu jsem dostal krásnou přírodu a neviděný děj. Onen zmíněný herec tady není, prostředí mě tentokrát neuchávtilo, děj je řidký jak čajíček a navíc v předešlém filmu byla jako lákaldo dcera hlavního hrdiny. Ta se v tomto filmu jen mihne. A tak zbyde jen obyčejná německá produkce, která není nesnesitelná (nekoukatelná), ale není taky nijak výjimečná./// Celkem 45%/// ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé cestování po světových hotelech jsem před dvěma týdny zahájil na Mauriciu a s místními službami jsem byl převážně spokojen,poté jsem se přesunul na Bali a zde už jsem se setkal se slabším servisem služeb a před malou chvílí jsem se vrátil z Mexika a zdejší služby s výjimkou delfínů byli strašné,po této zkušenosti si dám s cestováním na nějakou dobu šmitec. Romance pro geronty..děs,Leonie zde byla rovněž vzhledem k svému věku(německy) přemoudřelá a ta "hérečka" vyloženě otravná. Prostě zpackaná dovolená.. ()

lordofrvhp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další romantický výblitek z německého studia Lisafilm.Otřesný a nesympatický Christian kochlund v hlavní roli vypadá jako scvrklej Elmo ze Sezame,otevři se.Klišé na entou(slavná herečka se zamiluje do chudého nicky) a v oficiálním textu distributora je chyba-milenec té tety není mladý manažer,ale starý bezďák.Najde se jen pár kladů-krásné slečny ve vedlejších rolích,za ně ta jedna hvězda. P.S.-V jedné scéně lze zřetelně slyšet hudební motiv z E.T. Náhoda? ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama