Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Markus Winter přijíždí do Tobaga na inspekci hotelu. Na pláži od místního rybáře dostává láhev s prosbou o pomoc, adresovanou královně moře. Autorkou je malá holčička Julia, žijící v místním sirotčinci. Sirotčinec a škola jsou součástí kliniky, která má být kvůli nedostatku financí zavřena. Stane se ale nehoda a Verena, sestra a lékařka v jedné osobě, zachrání na této klinice bleskovou operací život chlapci jménem Kevin. Shodou okolností se jedná o syna guvernéra, který má osud kliniky ve svých rukou. Paul Trondheim zase přijíždí do Tobaga vyřešit osobní problém - usmířit se s dcerou Kristinou, manažerkou hotelu. Paul kdysi všechen svůj majetek prohrál v kasinu, což mu Kristina nebyla schopná odpustit. Další hotelový host Linda Schlehmannová zachrání z moře tonoucího muže, který ovšem následně trpí amnézií. Linda se mu snaží pomoci a zůstává mu v blízkosti. Zamilují se do sebe a plánují si společnou budoucnost. Jejich vztah je ale narušen zjištěním, že Lindinou novou láskou je Niko van Hejn, ženatý rejdař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to přesně ten typ německého romantického filmu, jaké v Německu chrlí po desítkách a naše televize nás jimi nezištně zásobují hlavně v odpoledních hodinách o víkendech. Nijak zvlášť sympatičtí herci tu nacházejí nové lásky v exotickém prostředí, nenápaditých příbězích a hrozivě banálních dialozích. ___ Co mám ale na německé romantické vlně ráda, je její samozřejmá pořádkumilovnost. Když se dva zamilují, tak musí být svobodní. Když je náhodou jeden z nich zadaný, tak je stejně manželství už vyhaslé a těsně před koncem, tudíž nic nebrání navázat nový vztah a ve vší počestnosti ho co nejrychleji zpečetit na radnici. Když se zamiluje jeptiška, tak nehrozí ani omylem nějaká krize víry, nebo snad dokonce porušení klášterního slibu, ona zamáčkne slzičku a pokračuje v dráze, kterou si jednou vybrala. Morálka těchto filmů je příjemně pozitivní - musí se pomáhat nebohým sirotkům, k lidem jiné pleti se chovat bez předsudků, staré hříchy se dají napravit i odpustit a rodina patří k sobě. ___ Německé romantické filmy jsou prostě ukázkami vzroných mezilidských vztahů, jak se to líbí všem spořádaným maloměšťákům. /3. 2. 13./ ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Jeden bodík za scénu, kdy řádová sestra zahalená od hlavy až k patě zahučí do moře a pak se na pláži suší v sexy kombiné s hoteliérem - hlavním hrdinou.... ()

Elmira 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantický relaxační film, žádné násílí, příjemný hlavní herec s dobrým srdcem a hlavně krásné prostředí s kouzelnými záběry z exotické země. Sem tam akce, sem tam oddych a humor. ()

lordofrvhp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Když za vámi přiletí manžel,který vás ožebračil a dá vám masku krokodýla,první,co uděláte je to,že mu padnete kolem krku.Když máte ztrátu paměti,zamilujete se do někoho a pak zjistíte,že jste ženatí,jako náhodou je právě manželství před rozpadem.A mimochodem-všechny chudé děti ze sirotčince na Tobagu umí plynně německy! ()

Reklama

Reklama