Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

první After a poslední.Neskutečné protahovaná slátanina.Zazdila to i Langfordové česká dabérka.Mám dojem že dabovala i Johnson v Odstínech...jejímu slaboučkému hlásku nebylo místy rozumět.Tiffin zase přehrával v roli týnejdžerského tvrďáka.Záběry s můstkem u rybníka  byly jak přes kopírák z jiného filmu o studentech, Strach z lásky. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když chce někdo natočit film podle knižní předlohy, měl by s takto náročnou prací mít zkušenosti. Jak si mohla scénáristka dovolit takto se odklonit od autorského textu knižního díla, a režisérka se postarat o totální herecký otřes, který dokonala nedokonalými scénami, to už je na posouzení zdravého úsudku a vizuální představivosti, která je taktéž i pro práci režisérů nezbytnou, především autorky knižního díla, s jejímž duchovním vlastnictvím bylo takto zameteno... 20% za jisté scény, kterých lze ve snímku napočítat na prstech jedné ruky a označit alespoň jako průměrnými... ()

Reklama

Mallinali

všechny recenze uživatele

Asi tu něco vykecám. Příběh byl hlavně variace na Deset důvodů, proč tě nenávidím, Takovou normální holku (obecně Pygmalion) nebo (Velmi) nebezpečné známosti. Jenže, co v klasických dílech bylo od začátku divákovi známé jako hlavní motor příběhu (sázka), tady z toho dělají nečekanou pointu. Připadal jsem si, jako kdyby někdo natočil remake nejslavnějších případů Columba, kde teprve na konci zjistíme kdo je vrah. Fakt divný. Z Padesáti odstínů šedi nebo Stmívání nám pak přibyl módní motiv záhadného milovníka. K tomu tu dialogy a celkově scény často nedávají smysl, třeba hádka s matkou kvůli novému klukovi, kterého přitom vůbec nezná a vynadá ji za flákání školy, o kterém nemůže vědět a ani divák to vlastně doteď nevěděl a ani poté tomu nic nenasvědčuje. Ani nebylo jasný, proč kvůli tomu jedinou dceru odstřihuje. Je to prostě odfláknutý jako somálská atomovka. Když už něco takového točit, buď se to nemůže brát vážně a pak to musí být vtipný, nebo ať se to vezme vážně, ale pak to musí dávat aspoň trochu smysl. ()

cskomando odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář a děj filmu... tak to prostě stojí za to, tohle musíte vidět! Existuje spousta amerických romantických zamilovaných filmů, ale tohle překonalo všechny. Vtipné je, že tu čtu a i v realitě jsem se setkal s očekáváním, že film bude napůl 50 odstínů šedi a stmívání. To je naprostá urážka pro mě špatného a smutně cenzurovaného 50 odstínů šedi, protože v After by nejradši useknuli i líbání... a srovnání se stmíváním ? Ukázky naznačují, že ten harding by mohl být jiná existence, nenechte se zmást realita je taková, že se jedná o úplně obyčejného člověka, takže nějaké fantasy a napětí zde opravdu nehledejte. Nevím kdo měl větší krámy, jestli Tessa nebo Harding ? Chování skoro jako u náctiletých dětí, koneckonců tohle šílenství bylo asi jen pro náctileté. ()

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

... Videl som to ešte v lete kvôli priateľke. Chúďa potom svoj výber trpko oľutovala aj sama. Klišé chujovina pre vlhké trinástky s nesympatickým kastingom, otrasným strihom, najdebilnejším twistom v dejinách kinematografie a rádoby zaujímavým cliffhangerom... Čo viac k tomu dodať. Koľko to napísala autorka strán tohoto románu za pár mesiacov ? 2000? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama